admin | 06.06.2012

PokerFest Freeroll: Mergi gratuit la Main Event!

PokerFest Bucuresti
PokerFest Bucuresti Freeroll

Daca esti o persoana care iubeste jocul de poker este imposibil sa nu te fi gandit niciodata la cum ar fi sa joci poker printre cei mai buni jucatori din tara, in lumina reflectoarelor si pentru premii care ti-ar putea schimba viata.

Multi dintre jucatori nu isi permit sa intre direct in astfel de turnee si poate ca unii nu doresc sa investeasca o mare parte din bankroll in satelitii de calificare. Insa visele de a ajunge sus raman.

PokerFest s-a gandit si la cei pentru care un buy in de 1000EUR inseamna prea mult si ofera un pachet gratuit pentru Main Eventul de la Bucuresti. Fara vreo taxa de intrare, Luni 11 Iunie vei avea ocazia sa joci intr-un turneu pe PokerStars de unde vei ajunge direct in mijlocul multimii de jucatori de la Main Event.

Singura conditie pe care trebuie sa o indeplinesti pentru a putea intra in posesia premiului este sa ai un cont de membru pe siteul PokerFest pana la inceperea evenimentului.

Daca castigatorul nu va avea un cont deschis, atunci premiul se raporteaza pentru urmatorul freeroll ce va avea loc inainte de PokerFest Mamaia.

Turneul va fi in lobby-ul PokerStars in zilele urmatoare si numarul de identificare cat si alte detalii vor fi anuntate pe toate canalele disponibile.

Succes!

PokerFest Freeroll: Mergi gratuit la Main Event! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of