admin | 15.05.2012

PokerFest Deva este castigat de Georgian Bălu

PokerFest Deva castigat de Georgian Balu
PokerFest Deva castigat de Georgian Balu

Circuitul PokerFest a poposit in aceasta saptamana in vestul tarii, pentru a aduce la un loc iubitorii jocului de poker, dintre care avea sa apara un nou campion al seriei PokerFest.

Dupa doua zile in care s-au organizat supersatelitii obisnuiti, a inceput Main Eventul ce a inregistrat 79 de intrari. Printre jucatorii calificati online si live prin sateliti au fost prezenti si multi dintre obisnuitii turneelor din seria PokerFest. S-au platit 9 locuri, si castigatorul avea sa incaseze 12.500EUR si trofeul PokerFest.

Ziua 1 s-a terminat cu 47 jucatori ramasi cu fise care au inceput jocul Sambata, pentru a decide campionul. Eliminarile au venit repede insa spre seara jocul a devenit din ce in ce mai incordat. In jurul orei 17:00 in turneu mai erau 23 de jucatori. Unii din ei jucau la mai multe mese, intrucat au reusit sa ajunga la mesele finale de la side eventuri. Acest lucru nu este o noutate, acelasi lucru petrecandu-se si la unele din evenimentele trecute.

Jocul la masa finala a Main Eventului a inceput putin dupa ora 20:30 si au fost prezente nume care au avut rezultate notabile la celelalte turnee: Florin Calin, Marius Volovei si Narcis Olaru. Toti acesti jucatori spera sa termine cat mai sus pentru o pozitionare cat mai buna in leaderboardul general.

Masa finala a fost compusa din:

1 Florin Călin 240.000
2 Marius Volovei 178.000
3 Erwin Kuglis 158.000
4 Mihai Suditu 135.000
5 Ovidiu Apostolescu 135.000
6 Georgian Bălu 134.000
7 Soos Alpar 118.000
8 Narcis Olaru 65.000
9 Sebastian Pop 35.000

Jucatorii au fost eliminati in aceasta ordine: Ovidiu Apostolescu, Sebastian Pop, Narcis Olaru, Soos Alpar, Florin Calin, Marius Volovei si Mihai Suditu.

Dupa miezul noptii a inceput confruntarea heads-up care a durat nu mai mult de…. 3 maini. Un coinflip clasic ( AT vs 33 ) a decis castigatorul Georgian Balu care a luat suma de 12.500E si se afla acum printre cei care au reusit sa ia un trofeu in cea mai mare serie de turnee de poker din Romania.

Din fericire, nu o sa aveti timp sa va relaxati pentru ca in scurt timp incepe campania de calificari pentru PokerFest Bucuresti, eveniment la care vor participa cele mai mari nume din pokerul romanesc. Satelitii online sunt deja in lobby pe PokerStars, iar cei live vor incepe in cel mai scurt timp posibil.

Pentru ultimele noutati aruncati un ochi peste siteul oficial PokerFest sau pe forum in sectiunea dedicata PokerFest Bucuresti!

PokerFest Deva este castigat de Georgian Bălu comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of