admin | 07.06.2023

Pokerfest Cup se joacă în intervalul 26 iunie – 2 iulie. Turneul are un buy-in de €150 și €50.000 GTD

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Jucătorii de poker au parte de un nou eveniment-surpriză în perioada 26 iunie – 2 iulie, atunci urmând să se joace evenimentul Pokerfest Cup cu buy-in de €150 și €50.000 GTD. Turneul este organizat de PokerFest România în colaborare cu 888poker room București și se adresează tuturor jucătorilor, indiferent că aceștia sunt jucători recreaționali, care joacă poker doar din plăcere sau profesioniști.
Turneul se va desfășura în incinta 888poker Room București, unul din cele mai frumoase și moderne cluburi de poker din România, recunoscut pentru atmosfera sa competitivă și serviciile de calitate puse la dispoziția jucătorilor.
De asemenea, în cadrul Pokerfest Cup 2023 se vor putea juca și mese de cash la diferite mize, în funcție de preferințele jucătorilor.
Programul complet va fi afișat în curând.

Sursă foto: Pokerfest

Pokerfest Cup se joacă în intervalul 26 iunie – 2 iulie. Turneul are un buy-in de €150 și €50.000 GTD comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments