admin | 12.02.2014

PokerFest Club revine la Marriot cu un start de 5 stele: 2 mega turnee, petrecere si multe surprize

PokerFest Club Marriot BucurestiIubitorii pokerului din Romania pot rasufla usurati, pentru ca in putin peste 2 saptamani vor avea din nou parte de serviciile PokerFest intr-o locatie de 5 stele. Cei care apreciaza calitatea, rafinamentul si respectul fata de jucator sunt asteptati la redeschiderea PokerFest Club, incepand cu 1 Martie la noua locatie: Hotel Marriot pe Calea 13 Septembrie  nr. 90.

Trebuie sa iti faci de pe acum loc in calendar pentru ca urmeaza o perioada incarcata daca esti jucator de poker.

La deschidere, jucatorii sunt asteptati sa vada noul club si sa se incalzeasca la un turneu cu o intrare de 330 RON si un fond de premii garantat de 30.000 RON, turneu care va deveni saptamanal si care va fi parte a unei competitii despre care veti afla mai multe in zilele care urmeaza.

Peste doar cateva zile, incepand cu 6 Martie va avea loc o noua editie a turneului care detine in acest moment recordul pentru cel mai mare turneu de poker din Romania ca numar de participanti, cu 704 intrari – PokerFest Grand 100. Cu 40.000 EUR GARANTATI, un buy in de numai 100 EUR si posibilitatea de a va califica prin sateliti live , turneul ofera absolut oricui sansa de a castiga un premiu de minim 10.000 EUR pentru locul 1.

Pe 9 Martie, va avea loc petrecerea de inaugurare a clubului: sampanie si bufet din partea casei, muzica live si companie deosebita va asteapta incepand cu ora 22:00 la PokerFest Club. Am putea spune multe despre petrecerile PokerFest insa toti jucatorii care au participat macar la una dintre ele stiu ca atmosfera este una speciala si de neegalat.

Pentru a ramane la curent cu noutatile, nu uita sa vizitezi cat mai des siteul oficial PokerFest Club, pagina de facebook PokerFest si sectiunea dedicata de pe forum: PokerFest Club Marriot

Daca doresti mai multe detalii despre cele 2 turnee, gasesti toate informatiile la linkurile de mai jos:

 

PokerFest Club revine la Marriot cu un start de 5 stele: 2 mega turnee, petrecere si multe surprize comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of