admin | 01.03.2014

PokerFest Club revine de astazi la Marriott. Ultimele locuri la Grand Opening

DSC_2094Cel mai mare si mai iubit club de poker din Romania revine de astazi in noua locatie din incinta hotelului Marriott. Momentul mult asteptat de toti jucatorii de poker este la doar cateva ore distanta.

Odata cu deschiderea clubului, debuteaza si un festival de 10 zile in cadrul caruia se va juca poker non stop, cu jocuri accesibile oricui, fie ca vorbim de cash sau de turnee.Premiile garantate pe parcursul celor 10 zile se ridica la o valoare aproximativa de 75.000 EUR.

Programul zilei de astazi, include un turneu cu un buy in de 2000 lei si la care au acces maxim 99 jucatori si la care au mai ramas foarte putine locuri disponibile. Fondul de premii garantat pentru acest turneu este de 100.000 RON si structura este una cu blinduri de 40 minute si cu un stack de pornire de 25000 fise.

Cei care doresc sa prinda ultima sansa pentru a juca in acest satelit, o pot face jucand in satelitul ce va avea loc la ora 16:00 si care este primul turneu care va avea loc la PokerFest Club Marriott. Intrarea este de 230 RON si structura este hyper turbo.

DSC_2049Festivitatea de deschidere va avea loc la ora 17:00. Acest moment special va avea loc cu o ora inainte de startul turneului Grand Opening.

Pentru a fi la curent cu desfasurarea evenimentelor de astazi, urmariti pagina de facebook PokerFest Club , siteul oficial sau threadul de pe forum PokerFest Club Marriott.

In ceea ce priveste aspectul noului club, credem ca pozele vorbesc de la sine si noua locatie poate fi considerata una de top in toata Europa. Pentru o galerie completa a noului club vizitati aceasta pagina sau pagina de facebook.

 

 

PokerFest Club revine de astazi la Marriott. Ultimele locuri la Grand Opening comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of