admin | 03.03.2012

PokerFest Bucuresti: ziua finalelor si transmisie live!

PokerFest 2012 se incheie astazi cu patru mese finale: Main Eventul, doua side eventuri si un turneu al presei.

Audienta festivalului nu numai ca a depasit tot ce stiam noi in Romania, dar se pare ca fondul de premii este deja tentant pentru jucatorii straini. Un buyin de 1000 de euro si un field de aproximativ 300 de jucatori poate atrage, dupa efectul bulgarului de zapada, jucatori din toata Europa – ceea ce ar insemna o consacrare a circuitului.

Inima online a acestui festival a batut pe holdem.ro si pe situl organizatorului – pokerfest.ro, iar la turneu participarea jucatorilor online a atins o ratie fara precedent. Acest aflux a pus mesele de joc pe jar deoarece grinderii de pe net nu dau meselor de joc live nici un ragaz de liniste.

Daca in lipsa regularilor dealerii mai vad si maini ciudate ori jucate stangaci, prezenta specialistilor la mese nu lasa lucrurile sa treneze, agresivitatea de pe internet dand jocului live de la Pokerfest o dinamica ce face din sala Iridium o arena plina de faze memorabile de joc, eliminari spectaculoase si flipuri dramatice.

Astazi vom avea o transmisie live comentata de Iulian si George si, posibil, o serie de interviuri cu jucatorii de la masa finala a Main Eventului. Transmisia live va fi disponibila la aceasta adresa.

P.S. Pentru grinderii de cash de pe net care vor sa se simta mai in mediul lor la turneele live, incepand de la etapa urmatoare PokerFest va organiza un side-event de 6-max! Asadar, un nou val de figuri necunoscute si aparent inofensive se prevede sa apara la mesele de joc in urmatoarea perioada. Sa nu uitam: pestilor le place jocul rapid, iar un turneu de 6 max este exact ce le va trebui.

PokerFest Bucuresti: ziua finalelor si transmisie live! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of