admin | 01.03.2012

PokerFest Bucuresti: Ovidiu Apostolescu, chipleader la inceputul zilei 2

PokerFest Bucuresti 2012
Sala de turneu plina la PokerFest Bucuresti 2012

Au trecut deja 3 zile de la debutul PokerFest in 2012.3 zile in care asteptarile organizatorilor s-au confirmat si toate recordurile anterioare au fost doborate. Pe 27 Februarie, Sorin Constantinescu anunta depasirea recordului de la supersatelitul PokerFest Bucuresti din 2011. De aceasta data nu mai putin de 210 jucatori au jucat pentru unul dintre cele 35 locuri acordate catre Main Event.

A urmat ziua 1A cand s-au asezat la mese 132 de jucatori printre care s-au aflat multe nume grele ale pokerului din Romania. Mihai Manole, Dan Murariu, Ramon Demon Cserei, Ferdi Ciorabai, Cristian Dragomir, Alex Pițurcă si Narcis Olaru sunt doar cativa dintre jucatorii care au luptat pentru a acumula un stack mare de fise in ziua 1A. Din pacate acestia au fost eliminati, dar aveau sa revina in ziua 1B, profitand de optiunea de re-entry. In timpul aceleiasi zile s-a desfasurat si ultimul supersatelit care a trimis mai departe 28 de jucatori.

162 participanti au inceput jocul in ziua 1B si impreuna cu cei 132 din ziua precedenta au contribuit la cel mai mare turneu de poker organizat in Romania. 294 de jucatori au generat un turneu la care castigatorul va pleca acasa cu trofeul PokerFest si cu un premiu de peste 50.000 EUR

Ultimul nivel jucat in cele 2 zile este nivelul 8, unde blindurile sunt de  300/600 cu un ante de 75 si de la finalul caruia va fi reluat maine jocul intre cei 142 concurenti ramasi.

Cei care nu au fost prezenti la eveniment, au putut sa urmareasca transmisia live text pe PokerNews unde actiunea intensa de la mese a fost redata prin cele mai interesante si spectaculoase maini. Transmisia live text va continua si maine, iar pentru masa finala vom avea parte de o transmisie video pe care o vom putea urmari cu totii online pe pagina PokerFest.

Chipleaderul la inceputul zilei 2 este Ovidiu Apostolescu care a acumulat peste 170.000 de fise. Ionel Anton, Dan Murariu, Mihai Manole, Cristian Dragomir, Toni Judet si Ramon Cserei sunt cateva dintre numele cunoscute in lumea pokerului care au mai ramas in joc.

Numarul exact de fise il puteti vedea pe pagina ChipCount din cadrul transmisiei live-text oferita de PokerNews.

Pentru ultimele informatii despre turneu acceseaza pagina oficiala PokerFest sau pagina de facebook a seriei de evenimente.

PokerFest Bucuresti: Ovidiu Apostolescu, chipleader la inceputul zilei 2 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of