admin | 15.10.2012

PokerFest Bucuresti: au mai ramas 28 de zile

PokerFest-Bucuresti-Howard-Johnson
O noua saptamana de poker va fi gazduita de hotelul Howard Johnson

Ne apropiem cu pasi rapizi de cel mai mare eveniment din circuitul PokerFest, cel de la Bucuresti.  7 zile in care magia jocului de poker ii va aduce impreuna pe cei mai buni jucatori din Romania dar si pe cei care vor primi pentru prima data carti de la dealerii PokerFest si vor avea parte pentru prima data de emotiile si trairile cauzate de un turneu de poker live.

Satelitii pentru acest turneu au inceput sa ruleze inca de saptamana trecuta si pe masura ce timpul trece, ei se apropie de capacitatea maxima. Avem asadar incepand din aceasta saptamana si programul satelitilor live, pe langa satelitii online de pe Concord Gaming ( cu 3 pachete garantate in valoare de 1200EUR ) si satelitii online de pe Titan Poker ( unde te poti califica la fel ca si pe Concord, in urma unui turneu freeroll )

Se vor desfasura 9 sateliti live, cu structura deja cunoscuta si cu un buy in de 230 RON. Queen Casino va fi ca de obicei gazda satelitilor, iar in functie de participare este posibil ca numarul acestora sa fie suplimentat.

Ultimul eveniment PokerFest Bucuresti a strans 271 de intrari cu 27 de locuri platite. Andrei Taranu a castigat atunci putin peste 65.000EUR.

Ramane de vazut cu cat va creste participarea la turneul din Noiembrie, unde speram sa vedem din nou cei mai tari jucatori de poker din Romania si de ce nu, si primele grupuri de participanti din afara tarii. Pana atunci urmareste siteul oficial PokerFest pentru actualizari.

PokerFest Bucuresti: au mai ramas 28 de zile comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of