admin | 15.05.2019

Pokerfest anunta programul verii pe litoral: turnee la Mamaia si Sunny Beach

Operatorul national al circuitului de festivaluri de turnee, Pokerfest, cu experienta de peste 7 ani in organizarea unor astfel de competitii, a publicat recent programul estival pentru urmatoarele 3 luni de zile, iar vestile sunt grozave: fiecare luna aduce un nou festival si mai multe sanse de castig pentru participantii care in aceasta perioada vor fi prezenti pe litoralul Marii Negre. Astfel, in luna iunie Israeli Poker Championship Mamaia se va desfasura intre 17 si 23 in Bavaria Blu, propunand un Main Event cu 550 euro intrare si 150.000 euro garantat. Vor fi sapte zile intense pe malul marii cu 13 turnee, in interiorul unui hotel foarte cunoscut de catre jucatorii de poker romani. Evenimentul este organizat in colaborare cu Netbet (skin pe care vor fi organizati sateliti de calificare) si operatorul israelian care va aduce in Romania ca de obicei mai multi jucatori din aceasta tara dornici sa participe la un astfel de festival.
Luna iulie aduce al doilea festival al verii organizat de aceasta data in Bulgaria la Sunny Beach, acolo unde intre 17 si 21 iulie Casino StarBet va gazdui PokerFest Sunny Beach Bulgaria. Main Event-ul va avea acelasi buy-in de 550 euro si 100.000 euro garantati si va completa un program intens de 4 zile cu side-event-uri si mese de cash, dar si activitati distractive si de relaxare intr-o statiune de top de pe litoralul Marii Negre.
In fine, intre 5 si 8 august Caelia Beach din Mamaia va fi gazda unui festival de 4 zile organizat de-asemenea sub egida Pokerfest, cu un Main Event in care probabil vom vedea la mese si pasionati de poker din alte domenii si nu doar jucatori semi-profesionisti sau profesionisti asa cum vedem frecvent in festivalurile obisnuite. Un mix de jucatori de toate nivelurile, skillurile si pregatirile este intotdeauna reteta ideala pentru o competitie de poker si cel mai probabil asa se va intampla la Mamaia in luna august.
Pokerfest va invita asadar la mare in aceasta vara, pentru distractie, voie buna, poker si mult soare!


Sursa foto: Pokerfest

Pokerfest anunta programul verii pe litoral: turnee la Mamaia si Sunny Beach comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of