admin | 14.02.2012

PokerFest 2012 aproape de debut

Harta PokerFest 2012In mai putin de 2 saptamani vom asista cu totii la debutul PokerFest 2012. De pe 27 Februarie si pana pe 3 Martie se vor imparti carti la primul eveniment din sezonul 2 al celui mai mare circuit de turnee live din Romania. Hotelul Howard Johnson va fi gazda PokerFest Bucuresti, care va avea un Main Event cu un buy in de 1000 Eur.

Satelitii online si live sunt in plina desfasurare si organizatorii se asteapta la o participare de aproximativ 250 de persoane. Daca inca nu esti la curent cu programul satelitilor il vei gasi la finalul articolului alaturi de alte linkuri utile.

[ad#text_ads1]

Pentru cei care doresc sa isi reimprospateze memoria, anul trecut PokerFest a debutat la Timisoara si a continuat cu evenimente in Ploiesti , Bucuresti si Brasov unde pe langa Main Event a mai avut loc si Romanian Masters of Poker.Acest eveniment a fost organizat cu sprijinul si la initiativa lui Ionel Anton sub egida PokerFest si a adunat la un loc cei mai buni jucatori de poker din Romania intr-un eveniment care speram sa devina o traditie.

In total 749 de jucatori si premii putin sub 425.000 EUR la Main Event-urile de anul trecut au facut din PokerFest un concurent de temut pentru nume mari din industrie. EMOP Riga din noiembrie 2011 si EMOP Praga care s-a inceiat recent, au fost evenimente deja depasite de PokerFest in conditiile in care aceste turnee beneficiaza de o promovare puternica in toata Europa.

Sa revenim insa la programul din 2012 care va aduce pokerul de calitate in fiecare colt al tarii. In afara de evenimentul care este aproape de inceput la Bucuresti, mai sunt confirmate pana acum si urmatoarele 3 evenimente dupa cum urmeaza:

  • PokerFest Cluj, 21-25 martie (Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca)
  • PokerFest Piatra Neamt, 25-29 aprilie (Hotel Central Plaza, Piatra Neamt)
  • PokerFest Deva, 16-20 mai (Hotel Wien, Deva)

[ad#text_ads2]

Mai jos va oferim o colectie de linkuri pe care ar trebui sa le salvati si de unde veti afla mereu cele mai noi informatii despre PokerFest.

– Site oficial PokerFest unde puteti gasi printre altele: programul turneelor, programul satelitilor de calificare, leaderboardul si rezultatele precedente.
Pagina de facebook a PokerFest la care daca veti da un like, veti avea ultimele noutati cand va logati pe facebook
– Sectiunea PokerFest 2012 de pe forumul Holdem.ro unde reprezentantii PokerFest va raspund la intrebari si unde puteti sa faceti sugestii si comentarii care sa imbunatateasca evenimentele

PokerFest 2012 aproape de debut comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of