admin | 24.06.2018

Poker Wisdom infiinteaza prima Academie de Mental Coaching din Romania. Inscrieri pana pe 1 iulie

newmindset1-1080x675 Poker Wisdom, proiectul destinat jucatorilor de cash din Romania, a deschis oficial inscrierile pentru prima Academie de Mental Coaching de la noi din tara, o initiativa unica si extrem de utila tuturor profesionistilor care doresc sa faca performanta in poker. Academia isi va deschide portile doar de 4 ori pe an, inscrierile pentru primele cursuri sunt deschise pana pe data de 1 iulie, iar urmatoarea serie de inscrieri va avea loc de-abia in luna octombrie. Grupurile de coaching vor fi de maxim 5 persoane, iar locurile sunt limitate. Cum functioneaza? Cei care doresc sa se inscrie vor primi un document word in care vor fi clarificate principalele aspecte ale colaborarii. Cursurile sunt impartite pe 3 module:
1. Psihologia pokerului cu 12 sesiuni ( 3 luni, 4 sesiuni / luna – 120min / sesiune) in care se vor discuta aspecte precum lucrul cu emotiile, managemnetul tiltului, motivare si automotivare, disciplina si autocontrol
2. Programarea neuro-lingvistica – 3 luni
3. Tehnici avansate – 3 luni

Holdem Romania va recomanda sa participati la aceste cursuri foarte utile jucatorilor de poker profesionisti. De pilda, tiltul si in general emotiile negative sunt una din principalele cauze pentru care multi jucatori de poker esueaza in tentativa de a escalada in mize, disciplina este de-asemenea o problema care apare des in randul jucatorilor de poker, la fel si autocontrolul. Pentru consultarea intregului program cu cele 3 module si fiecare sesiune in parte, dar si pentru inscrieri: (click aici).

Poker Wisdom infiinteaza prima Academie de Mental Coaching din Romania. Inscrieri pana pe 1 iulie comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of