admin | 06.06.2023

Poker la un alt nivel: Duelul Titanilor la GPC!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>


Te-ai săturat de filme cu supereroi și ai chef de o doză de acțiune adevărată? Ai ajuns unde trebuie! În fiecare miercuri din luna iunie, „filmul” tău favorit, cu jucatori, dealeri, mize și cărți, va fi difuzat live, în cel mai mare club din Romania, GPC!
Prima proiecție începe astăzi pe 7 iunie. Nu fi supărat după ce se termină, nu ai de ce să îți faci griji! Vor exista alte trei episoade programate pentru 14, 21 și 28 iunie!
Streamul începe la ora 18:30, mizele sunt fixe la 10/25/50 și intrarea variază între 5.000 și 30.000 Lei. Mize cu adevărat mari, nu-i așa?
Pune-ți ochelarii de soare, ascunde-ți emoțiile și fii gata de o doză de suspans și distracție care îți va depăși orice aștepări! Ești gata să-ți încerci norocul? Ești invitat la GPC, locul unde pokerul este transformat într-o adevărată aventură!

Sursă foto: Gentlemen’s Poker Club – Bucharest

Poker la un alt nivel: Duelul Titanilor la GPC! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments