admin | 18.12.2012

Phil Ivey revine la mesele FullTilt Poker, castiguri de peste 500,000$ pentru jucatorii de la FullTilt

Saptamana trecuta a fost una plina de evenimente in mediul pokerului online, in special la FullTilt Poker, care se pare ca a revenit in top in ceea ce priveste jocurile high stakes precum si numele mari care isi fac zilnic aparitia la mese.

Intre cele mai importante aparitii la FullTilt s-a numarat Phil Ivey care a renuntat la avatarul sau costumizat si la numele pe care il purta pe contul FullTilt si a inceput sa joace sub numele “Polarizing”, nume care a fost comunicat de catre administratia FullTilt oponentilor sai de la high stakes pentru a nu crea un dezavantaj fata de acestia care ar juca impotriva unui necunoscut. Se pare ca pana si in mediul pokerului online, transparenta si informarea joaca un rol esential si au inceput sa devina obligatii de diligenta ale websiteurile pe care acesti giganti ai pokerului activeaza. Ivey a castigat aproape 150,000$ in prima zi in care a revenit pe FullTilt Poker.

Saptamana trecuta a inceput cu un upswing al lui Isildur1 care a castigat 671,000$ intr-o sesiune in care a dominat mesele de PLO precum si cele de FLO8. Cu toate acestea, Blom si-a distrus scorul impresionant dupa jocurile cu “PostFlopAction” si “mastrblastr” la mesele triple draw, iar joi a scazut mai mult in clasamentul general dupa ce s-a intrecut la mesele de NLHE heads up cu “Trueteller”, “Sanlker” si “bbvisbadforme”.
[ad#text_ads2]

Weekendul nu a fost atat de impresionant, un singur jucator reusind sa faca sesiuni cu profit de sase cifre, din nou fiind vorba de “Seb86” care a castigat 101,000$ vineri, iar sambata si duminica a reusit sa mai adauge 70,000$ in bankroll.

Marii castigatori ai saptamanii au fost “davin77” si “fishosaurusREX” care au castigat fiecare peste jumatate de milion de $, in special la mesele de PLO.

Phil Ivey revine la mesele FullTilt Poker, castiguri de peste 500,000$ pentru jucatorii de la FullTilt comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of