admin | 27.04.2014

Phil Ivey nu mai este cel mai mare castigator de pe FullTillt. Patrik Antonius i-a luat locul!

Phil Ivey a jucat in aceasta saptamana mai multe evenimente in cadrul EPT Monaco. Foto: PokerNews
Phil Ivey a jucat in aceasta saptamana mai multe evenimente in cadrul EPT Monaco. Foto: PokerNews

Schimbare in topul castigatorilor all time de pe FullTilt Poker: dupa o dominatie de multi ani, Phil Ivey a pierdut locul 1, fiind devansat de Patrik Antonius care joaca pe FullTilt Poker cu nickname-ul “FinddaGrind”.

Patrik Antonius joaca cu acest nickname intrucat nu mai foloseste numele lui real din vremea cand era FullTilt Pro, inainte de cumparara FTP de catre Rational Group.

Astfel, adunand castigurile de pe “Patrik Antonius” cu cele de pe “FinddaGrind”, constatam ca jucatorul Finlandez a ajuns la castiguri all time de 16.4 milioane $.

Phil Ivey, care a revenit si el la vechiul nickname “Polarizing”, a inregistrat in ultima vreme pierderi de 4,7 milioane $ si se pare ca nu mai reuseste sa castige ca in anii trecuti, jucatorul fiind constant in topul saptamanal al pierzatorilor oferit de HighStakesDB. In acest moment, Ivey mai are un profit de “doar” 14.5 mil $ pe FullTilt Poker.

Gus Hansen , ramane insa cel mai mare pierzator pe platforma online, cu un record care nu credem ca va fi depasit foarte curand. Jucatorul originar din Danemarca a pierdut nici mai mult nici mai putin de 17,38 milioane $ de cand joaca pe FullTilt Poker.

 

 

Phil Ivey nu mai este cel mai mare castigator de pe FullTillt. Patrik Antonius i-a luat locul! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of