admin | 21.07.2021

Phil Hellmuth a refuzat sa cumpere bitcoini cand acestia valorau $90, decizie care l-a costat…….milioane!

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Phil Hellmuth este cu siguranta unul dintre cei mai de succes jucatori de poker la nivel global, avand trecut in dreptul numelui sau un numar impresionant de 15 bratari WSOP. Pe langa lucrurile frumoase realizate la mesele de joc, Hellmuth a mai avut parte de alte investitii masive de succes, dar si sponsorizari, luand de multe ori cele mai bune decizii cand a venit vorba de partea financiara. Nu la fel s-a intamplat in ceea ce priveste cumpararea de criptomonede, The Poker Brat ratand o ocazie uriasa in urma cu multi ani, cand ar fi putut sa compere bitcoini, atunci cand o unitate a acestei criptomonede valora doar $90.
“Urmaresc fenomenul de criptomonede de cand echipa mea din Silicon Valley mi-a spus sa cumpar aceasta moneda cand valora $90”, i-a declarat Phil Hellmuth lui Sean Chaffin de la USPoker, conform informatiilor publicate de PokerTube. “Apoi ea a urcat, ca mai apoi sa scada la $300. Din pacate nu am ascultat. De-asemenea, mi-au spus sa cumpar Apple, Tesla si Amazon si tot nu am ascultat, ooops”.
Daca Hellmuth ar fi cumparat moneda la pretul pe care l-a mentionat si ar fi pastrat-o pana in aceasta primavara cand pretul ei a depasit $60.000, probabil ca acum am fi vorbit de unul dintre cei mai bogati oameni din Statele Unite.
O noua criptomoneda i-a atras insa atentia lui Phil Hellmuth, este vorba despre Bitcoin Latinum, o moneda descrisa ca fiind: “un hard-fork bitcoin de generatie viitoare capabila de un volum masiv de tranzactii, managementul activelor digitale, securitate cibernetica si capacitate de tranzactionare”.
Hellmuth spune ca a semnat un acord cu Bitcoin Latinum, intrucat crede ca “compania va facilita utilizarea criptomonedei cu usurinta de catre toata lumea zi de zi”. Lansata luna trecuta la $20, noua criptomoneda pare sa il intereseze pe Hellmuth, care cu siguranta intelege foarte bine valoarea cripto-ului si a tehnologiei blockchain. Hellmuth i-a mai spus lui Chaffin ca “acesta nu este un sfat de investitii, nu spun nimanui sa cumpere moneda, dar astept cu nerabdare sa urmaresc in curand Bitcoin Latinum listata pe bursele criptografice din intreaga lume”.

Sursa foto: pokertube

Phil Hellmuth a refuzat sa cumpere bitcoini cand acestia valorau $90, decizie care l-a costat…….milioane! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments