admin | 08.09.2021

Phil Hellmuth nu renunta: il provoaca pe Tom Dwan pentru rematch, iar buy-in-urile urca spectaculos la $200.000

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Jucatorul cu cele mai multe bratari castigate in istorie la World Series of Poker (15), americanul Phil Hellmuth l-a provocat pe Tom “durrrr” Dwan pentru rematch in cadrul show-ului High Stakes Duel, dupa ce in prima runda disputata intre cei doi la $100.000 buy-in, “durrrr” a reusit sa ii stopeze seria “invincibila” de 7 victorii la rand, dupa un heads-up care a durat peste 6 ore.
Daca o parte din comunitatea jucatorilor de poker credea ca propunerea de rematch nu va veni din partea lui Hellmuth, iata ca americanul nu renunta atat de usor. Hellmuth a scris pe Twitter: “I-am trimis un mesaj lui Tom Dwan sa il anunt ca il provoc oficial pentru un meci pe $200.000 miza ($400.000 in total) in cadrul High Stakes Duel, pe PokerGO. Tom este un jucator absolut grozav si ultima oara m-a batut. Cu siguranta ca urmatoarea runda va fi o adevarata batalie”.
Este pentru a 3-a oara cand in cadrul show-ului High Stakes Duel se ajunge la $200.000 buy-in de jucator, acest lucru mai intamplandu-se in runda a 3-a dintre Hellmuth si Esfandiari, respectiv in runda a 3-a dintre Hellmuth si Negreanu.
Asa cum se anticipa inca de la inceput, este posibil ca Hellmuth si Dwan sa continue sa mareasca mizele si in premiera am putea asista la o runda in care buy-in-urile sa creasca la $400.000 de jucator. Dar asta bineinteles mai degraba in cazul in care Hellmuth va castiga si Dwan nu va renunta. Daca Dwan va invinge si de aceasta data, este posibil ca Hellmuth sa renunte si sa paraseasca show-ul, urmand sa se axeze in perioada urmatoare pe World Series of Poker.
Desi nu a fost anuntata inca o data oficiala pentru duelul dintre cei doi, cel mai probabil acestia vor juca inaintea startului World Series of Poker, care este programat sa inceapa pe 30 septembrie.

Sursa foto: PokerGo via Pokernews

Phil Hellmuth nu renunta: il provoaca pe Tom Dwan pentru rematch, iar buy-in-urile urca spectaculos la $200.000 comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments