admin | 30.06.2020

Phil Hellmuth isi vinde casa din Las Vegas pentru doar…..$430.000!

Legendarul jucator american Phil Hellmuth, omul cu cele mai multe bratari castigate in istoria festivalurilor World Series of Poker, a anuntat astazi printr-un mesaj pe Twitter ca si-a scos la vanzare proprietatea pe care o detine in “orasul pacatelor”, suma pe care o solicita pentru realizarea tranzactiei fiind de $430.000. “Imi vand casa mea din Las Vegas. Este situata in Las Vegas County Club, 2909 Bel Air Drive. Am o prietena veche, Karina Jett, care o va vinde pentru mine. Inainte sa o listez pe MLS, m-am gandit sa incerc prin postarea anuntului pe retelele social media. Luati legatura cu Karina daca sunteti interesati. Pret: $430.000”, a fost mesajul jucatorului de poker american.
Mai multi utilizatori au lasat comentarii in urma anuntului postat de Phil Hellmuth. Userul Jason Caster a comentat: “Am realizat ca mai multe celebritati si-au scos adorabilele case la vanzare. Poti spune de ce ai luat aceeasi decizie? Sunt curios daca elita stie ceva ce noi nu stim”, mesajul sau ramanand pana acum fara raspuns. Un alt utilizator, Derek Naylor l-a intrebat daca aceasta este casa in care Hellmuth a filmat celebrul promo pentru WSOP, iar americanul i-a raspuns ca “da”. Alt user crede ca pretul cerut de Phil Hellmuth este prea mic: “Nu stiu de ce, dar ma asteptam sa ceri mai mult de $430k”.
Phil Hellmuth este cel mai titrat jucator din istoria festivalurilor WSOP. Americanul a reusit sa castige pana acum 15 bratari, cu 5 mai multe decat ocupantii locului 2 Doyle Brunson, Phil Ivey si Johnny Chan.

Sursa foto: Phil Hellmuth twitter

Phil Hellmuth isi vinde casa din Las Vegas pentru doar…..$430.000! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of