admin | 22.02.2012

Peter Eastgate se alatura celor de la Betfair

In iunie 2010, Peter Eastgate s-a retras din lumea jocului de poker profesionist, dupa ce a castigat  10.840.870$ in scurta sa cariera de jucator de poker, incluzand marele premiu de la WSOP Main Event 2008 in valoare de 9.152.416$.

Ulterior, jucatorul a parasit sponsorul sau oficial, PokerStars, pentru ca apoi sa scoata la licitatie bratara sa de la WSOP, pentru suma de 147.500$, suma care a donat-o la UNICEF.

Totusi, Peter Eastgate s-a intors in circuitul live, 10 luni mai tarziu, fiind sponsorizat de PokerStars pentru a participa la EPT Copenhaga si NBC Heads-up Championship.

De atunci, jucatorul in varsta de 26 de ani a terminat in bani doar la un singur eveniment, cel de 5.000 EUR de la EPT Berlin, unde a terminat pe locul #95, primind un premiu minuscul, in valoare de 10.000 EUR.

[ad#text_ads1]

In ciuda absentei unui rezultat de la o competitie majora, Eastgate a fost recrutat de Betfair pentru a se alatura echipei de jucatori profesionisti.

Eastgate va trebui sa se tina de obligatii incepand din acest an la WSOP Main Event din luna iulie. Vorbind cu Betfair despre pasiunea lui despre jocul de poker, Eastgate spune :

“Am avut o perioada de 10 luni in care nu am jucat deloc poker, apoi am simtit o dorinta puternica in mine de a juca, deoarece inca savurez jocul si consider ca mai sunt pentru mine destul provocari in ceea ce priveste jocul de poker. Ma consider pe departe de a fi cel mai bun jucator din lume, asa ca, voi avea parte de destule provocari.”

Peter Eastgate se alatura celor de la Betfair comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of