admin | 07.02.2015

Performanta excelenta pentru pokerul romanesc: Dany Parlafes termina al 2-lea la EPT Deauville!

vvJucatorul de poker Dany Parlafes, al 8-lea roman in clasamentul Romania All-Time Money List publicat de site-ul TheHendonMob, a reusit sa termine pe locul 2 in Main Event-ul cu intrare de 5300 de euro de la Deauville, turneu care face parte din cadrul European Poker Tour. Parlafes a rulat excelent pe parcursul celor 6 zile, a reusit sa patrunda la masa finala, iar apoi in urma unor situatii favorabile si a unui joc foarte solid a reusit sa faca un stack care i-a permis accesul la heads-up. Acolo l-a avut ca adversar pe bulgarul Ognyan Dimov, numarul 28 in clasamentul Bulgaria All-Time Money List. Parlafes a inceput lupta cu un raport al stack-urilor favorabil lui de peste 2 la 1, insa adversarul de la sud de Dunare a inceput sa recupereze treptat, castigand mai multe poturi mici in fata jucatorului roman pana a egalat raportul fiselor, iar mai apoi a trecut la conducere. Bulgarul a lovit in foarte multe randuri flop-urile, in vreme ce Dany a trebuit sa se descurce de multe ori fara carte si fara sa aiba parte de situatii favorabile. Parlafes a scazut pana aproape de 2 milioane de chips-uri, iar mai apoi a reusit sa se ridice la un stack de peste 5.000.000 castigand cateva poturi mici in fata bulgarului.

hhh

Exact dupa pauza, Dany a primti AKs, a deschis la 425.000 si a primit instant 3bet de la bulgar pana la valoarea de 1.000.000. Dany a facut 4bet shove tot stack-ul de 26 de blinduri, bulgarul a dat call cu AJs si desi a plecat mult in spate, a reusit sa faca flush pe turn si sa castige titlul EPT si un premiu in valoare de 543.700 euro, in vreme ce romanul a fost recompensat cu 338.700 euro.

mana finala

premii

 

Pana la performanta lui Dany Parlafes, cele mai notabile rezultate inregistrate de jucatorii nostri la turneele din cadrul European Poker Tour erau locurile 2 obtinute de Ciprian Hrisca la EPT Budapesta in 2008 si Teodor Caraba la EPT Deauville in 2010 si locurile 3 bifate de Ionel Anton la PCA in 2011 (turneu inclus in cadrul EPT) si Andrei Stoenescu la EPT Madrid in 2012. Dany Parlafes este al 10-lea roman care a reusit sa patrunda la o masa finala EPT, iar realizarea sa este cu atat mai notabila cu cat a reusit sa faca heads-up, desi, asa cum o declarase cu putin timp in urma, field-urile de jucatori care participa la EPT-uri sunt tot mai dificile de la an la an, fiind evident tot mai greu de patruns in ultimii 8 jucatori.

Performanta excelenta pentru pokerul romanesc: Dany Parlafes termina al 2-lea la EPT Deauville! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of