admin | 07.06.2021

Pentru a 3-a luna la rand, cazinourile din Macau au incasari de peste 1 miliard de dolari de la clienti

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Cazinourile din fosta colonie portugheza Macau au avut incasari de aproximativ $1.3 miliarde de dolari in luna mai, bifandu-se astfel a 3-a luna consecutiva cu insari de peste $1 miliard de dolari. Conform numerelor publicate de Gaming Inspection & Coordination Bureau, s-a inregistrat o crestere cu 492.2% YOY (year-over-year), fiind de-altfel a 4-a luna consecutiva care consemneaza o crestere YOY. De-asemenea, cifrele reprezinta o crestere cu 24% fata de luna aprilie, atunci cand cazinourile avusesera venituri de la clienti in valoare totala de $1.1 miliarde dolari. Conform unor statistici prezentate de Macau Government Tourism Office, pe perioada celor 5 zile in care s-a sarbatorit Golden Week holiday, in Macau au ajuns 167.000 de turisti, 93% dintre acestia venind de pe continent.
Patrunderea turistilor in regiunea Macau a venit pe fondul relaxarii masurilor din partea autoritatilor locale, acestea fiind constiente de faptul ca saptamana Golden Week are potential urias si poate aduce venituri importante la bugetul regiunii prin turism si gambling.
Desi lucrurile par ca se indreapta spre fagasul normal, o crestere a numarului de cazuri COVID-19 ar putea aduce totodata noi restrictii de calatorie in fosta colonie portugheza, industria turismului si gamblingului putand fi din nou afectate.

Sursa foto: GGRAsia

Pentru a 3-a luna la rand, cazinourile din Macau au incasari de peste 1 miliard de dolari de la clienti comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments