admin | 08.03.2013

Paul Volpe domina circuitul WPT

Dupa ce a terminat pe locul 2 la WPT LA Poker Classic, pierzand duelul heads-up cu Paul Klann, Paul Volpe este chip leader la masa finala de la WPT Bay 101 Shooting Star. Volpe s-a instalat confortabil in postura de chip leader dupa ce a castigat un pot masiv impotriva lui Danny Wong, AA vs AK all-in preflop, avand acum mai mult de 2 milioane de fise avans fata de Erik Seidel care se afla pe locul al doilea in top dupa numarul de fise.

Masa finala este una dintre cele mai dificile pe care le-am vazut in aceasta editie a WPT, locul doi, Erik Seidel fiind in spatele lui Volpe dupa ce a fost aproape de eliminare si a revenit in mod miraculos. Pe locul trei dupa numarul de fise se afla Joe Kuether, urmat de Chris Johnson, WeiKai Chang si Joe Nguyen. Toti jucatorii au peste 100 de blinduri, fapt atipic pentru o masa finala a unui turneu de asemenea anvergura. Acest lucru va face jocul considerabil mai interesant si mai consistent deoarece toti jucatorii au inca sanse de a deveni castigatorii acestei etape a WPT, primul loc fiind premiat cu 1,138,350$.

Cea de-a treia zi a turneului a fost una neobisnuit de rapida, jucatorii fiind implicati intr-un joc care a dus la multe eliminari si depasirea nivelelor intr-un ritm alarmant, asigurand o competitie acerba la masa finala. Intre jucatorii care au fost aproape de masa finala insa au fost eliminati in ziua a treia se numara Maria Ho, John Racener, Andrew Lichtenberger, Matt Stout, precum si castigatorul evenimentului WPT LA Poker Classic, Paul Klann sau Antonio Esfandiari, care a terminat pe locul 8.

 

Paul Volpe domina circuitul WPT comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of