admin | 20.01.2013

Patrick Antonius revine la Full Tilt Poker

Patrick Antonius, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori profesionisti de poker, a revenit zilele trecute la Full Tilt Poker, websiteul unde, conform HighStakesDB, a castigat mai mult de 11 milioane de $ de la deschiderea din 2007. Se pare ca singurul jucator care l-a intrecut pe Antonius in ceea ce priveste castigurile la FullTilt este nimeni altul decat Phil Ivey, considerat cel mai bun jucator de poker al momentului.

Saptamana aceasta Antonius n-a reusit sa debuteze asa cum si-ar fi dorit, inregistrand pierderi de aproximativ 200,000$. De partea cealalta a baricadei, jucatorul care a inceput 2013 mai bine decat ar fi putut spera cineva, Viktor Blom, cu 5 milioane de $ profit in 12 zile, a pierdut 2 milioane, insa joi a reusit sa iasa din downswingul in care s-a gasit si a inregistrat un castig de 6 cifre, conform HighStakesDB. Intre cei doi istoria si-a spus cuvantul in trecut, Antonius castigand in fata lui Isildur1 cel mai mare pot din istoria jocului de poker online, in valoare de 1,365,946$.

Un alt jucator care se afla intr-o perioada dificila este Ben Sulsky, cel mai profitabil jucator de cash din 2013, care la inceputul anului a pierdut mai mult de 2 milioane de $, insa in ultimele zile a reusit sa revina intr-o oarecare masura si sa inregistreze profituri de aproximativ jumatate de milion de $.

[ad#text_ads2]
Intre jucatorii care se descurca foarte bine momentan este SallyWoo, specialist de FLO8, care in 2013 a castigat mai mult de 1 milion de $, intr-un ritm constant, fara swiguri considerabile, precum si Phil “OMGClayAiken” Galfond care i-a luat lui Isildur1 1 milion de $ intr-o singura zi!

Patrick Antonius revine la Full Tilt Poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of