admin | 13.07.2014

Pas important pentru industria pokerului online!

project_patriotic_usa_flag_mapSaptamana trecuta a fost facut un pas important pentru industria pokerului online pe plan mondial. In timp ce in Europa se asteapta inca miscarea lucrurilor in directii pozitive, peste ocean Comisia de Gambling din Nevada si-a dat acordul pentru creearea retelelor de poker, permitand astfel operatorilor care au acelasi soft sa aiba un player pool comun.

Mai mult decat atat, in urma acestui acord si a acordului semnat in Februarie prin care statele Nevada si Delaware pot sa aiba un player pool comun, se asteapta ca pana la finalul anului sa apara retele de poker care sa accepte jucatori din ambele state.

Astfel, 888 Poker si PartyPoker au cele mai mari sanse sa aiba la aceleasi mese jucatori din mai multe state, ceea ce reprezinta cel mai mare pas pentru pokerul online si un progres important catre un player pool comun la nivel mondial.

Tinand cont ca New Jersey permite deja operatorilor cu acelasi soft sa aiba un player pool comun, mai ramane doar ca DGE sa semneze protocolul cu Nevada si Delaware si sa se mearga catre un player pool unificat care sa produca o lichiditate consistenta.

Pe 24 Iulie va avea loc o noua intalnire a comisiei de gaming din Nevada si este de asteptat ca atunci sa avem si mai multe vesti bune din SUA.

Pas important pentru industria pokerului online! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of