admin | 17.12.2012

PartyPoker organizeaza prima editie “Media Royale”

Alex Piturca, Gina Pistol si Helmuth Duckadam. Foto: Alin Ivanov

Weekendul acesta a avut loc in Bucuresti prima editie a unui eveniment sponsorizat de PartyPoker destinat jurnalistilor si bloggerilor.

PartyPoker “Media Royale” a avut invitate si 3 vedete din Romania pasionate de poker: Helmuth Duckadam, Gina Pistol si Alex Piturca. Cei 25 de participanti au jucat in cadrul evenimentului un turneu de poker in care castigatorul urma sa primeasca un pachet VIP ce consta intr-o excursie la unul dintre evenimentele WPT din 2013.

S-au jucat mai  intai 4 mese si castigatorul de la fiecare masa a avansat catre masa finala, unde erau asteptati de cei 3 invitati speciali. Jocul a fost distractiv si la finalul sau, Dan Constantin Ionescu s-a ales cu marele premiu prin care va avea sansa de a experimenta pe viu ceea ce inseamna un turneu de poker de anvergura unui WPT.

In cadrul evenimentului s-au mai organziat diferite SNG-uri in care fiecare castigator a primit cate un set de fise de la PartyPoker. Buna desfasurare a evenimentului, dar in acelasi timp si buna dispozitie a participantilor au fost asigurate de Alex Cretu impreuna cu o parte din cei din echipa PokerFest. Cei prezenti au avut astfel parte de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste pokerul live din Romania si feedbackul in urma evenimentului a fost unul pozitiv din toate directiile.

Ne bucuram sa vedem ca PartyPoker isi indreapta atentia spre piata din Romania prin organizarea unui astfel de eveniment si speram sa nu ramana singurul de acest fel.

bwin.party digital entertainment plc reprezinta cea mai mare companie de gaming online listată la bursă, deține brandul bwin si Party și se bucură de poziții de lider de piață în fiecare dintre principalele patru categorii de produse: pariuri sportive online, cazinou și jocuri, poker, dar și bingo, având unele dintre cele mai mari branduri de gaming online.  Compania a fost formată în urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG și PartyGaming Plc din data de 31 martie 2011 și este încorporată, licențiată și reglementată în Gibraltar. bwin.party este licențiată și în Franța, Italia, Danemarca și Alderney.

PartyPoker organizeaza prima editie “Media Royale” comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of