admin | 12.12.2013

Participa cu doar 60 RON la cel mai mare turneu de poker din Romania!

pokerfest national 300 bucurestiAstazi avem pentru voi inca o veste buna legata de cel mai mare turneu de poker al finalului de an in Romania!

Cunoscuti pentru fieldul foarte usor si pentru ca sunt cea mai accesibila metoda de a ajunge intr-un Main Event marca PokerFest, supersatelitii vor fi din nou disponibili si vor oferi tuturor sansa sa joace in ceea ce probabil va fi cel mai mare turneu de poker din Romania. Intrarea? Doar 60 RON.

Supersatelitii pentru National 300 vor avea loc Luni si Marti la PokerFest Club Bucuresti, incepand cu ora 17:00. Avand in vedere ca numarul de locuri este limitat la 180 persoane pentru fiecare turneu, organizatorii au deschis inscrierile si doritorii pot sa achite buy-inul la casieria clubului pentru a fi siguri ca au un loc la mese.

Doar 5 zile ne mai despart de debutul, in Bucuresti, al celui mai mare turneu de poker din Romania din acest final de an. PokerFest National 300 are un buy in de doar 300EUR si un fond de premii garantat de 150.000 EUR. Am spus in Bucuresti, pentru ca echipa Pokerfest semneaza o noua premiera in pokerul din Romania cu acest turneu, fiind primul desfasurat in mai multe locatii de pe teritoriul tarii.

National 300 s-a jucat deja la Sibiu. Intre 13 si 15 Decembrie se vor juca zilele 1 la Timisoara si Brasov, iar pe 16 si 17 Decembrie se vor juca la Oradea.

Interesul in randul jucatorilor este foarte mare, dovada fiind si numarul mare de participanti in satelitii PokerStars unde 31 de jucatori si-au asigurat deja prezenta la turneu.

Miercuri, 18 Decembrie, turneul debuteaza si la Bucuresti, la PokerFest Club – cel mai mare club de poker din Romania iar toate detaliile pot fi gasite pe siteul oficial PokerFest Club.

Participa cu doar 60 RON la cel mai mare turneu de poker din Romania! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of