admin | 15.01.2015

Pariuri online pe PokerStars pana la finalul lunii Martie!

pokerstars amayaAmaya este decisa sa miste lucrurile foarte repede dupa cumpararea PokerStars si acest lucru s-a vazut prin numeroasele schimbari care au intervenit si care vor interveni in continuare.

Dupa ce jocurile de cazino au fost deja introduse si se asteapta ca noi jocuri sa apara din ce in ce mai des in partea de cazino a clientului PokerStars 7, iata ca astazi aflam printr-un anunt oficial ca pariurile sportive vor fi disponibile pana la finalul lunii Martie, mai intai in clientul de joc, iar ulterior si pe website.

Lansarea se va face la fel ca si cu jocurile de cazino, mai intai in anumite tari, iar ulterior oferta va fi disponibila global in timp ce se vor adauga si versiuni pentru dispozitive mobile.

Inca nu se stie cine va fi providerul care va oferi produsul si cotele, insa avand in vedere ca Amaya are un deal mai vechi cu Offisidegaming, acesta probabil va fi integrat pe PokerStars.

Jocurile de cazino s-au bucurat de un succes major, cu un impact mult mai mare decat cel asteptat initial, cu aproximativ 30% din jucatorii de poker incercand si jocurile de cazino. Probabil ca acesta va fi si cazul pariurilor sportive care pot aparea in client oricand.

Daca doresti sa discuti acest subiect, o poti face in sectiunea PokerStars de pe forum.

Pariuri online pe PokerStars pana la finalul lunii Martie! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of