admin | 16.11.2021

Ovidiu Dorin Barna si „Oxymiron” reusesc mese finale in Euro Poker Million si German Poker Days la Rozvadov, Cehia

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Jucatorii romani de poker Ovidiu Dorin Barna si „Oxymiron” au reusit in ultimele zile 2 performante foarte bune in 2 turnee de top desfasurate la Rozvadov, Cehia, bifand mese finale in Main Event-urile Euro Poker Million si German Poker Days care au rulat de curand in incinta King’s Resort.
Cronologic vorbind, primul rezultat din cele doua a fost obtinut de Ovidiu Dorin Barna in turneul Euro Poker Million, competitie cu buy-in de €500, al carui fond de premiere final a saltat sensibil de la garantia de €1.000.000 pana la suma de €1.145.229.
Dupa 9 flight-uri de start, o zi a doua in care toti jucatorii aveau asigurat ITM-ul si o zi finala in care tensiunea a crescut in mod cert din cauza diferentelor evidente in structura de payout, romanul Ovidiu Barna a reusit sa termine competitia pe locul 7 pentru €22.076. Turneul i-a revenit italianului Armando Annunziata pentru €160.000, insa din cate se pare toata masa finala a fost premiata suplimentar cu cate un tichet de €10.350 pentru Main Event-ul WSOP Europe, care se va desfasura in curand in aceeasi locatie King’s Resort. Tot in cadrul acestui turneu, jucatorul roman Ionut Dan Velicu a terminat la final pe pozitia a 13-a pentru €8.895, in vreme ce alti conationali s-a batut pana spre sfarsit pentru accesul la masa finala: Mugurel Farcas a ocupat locul 17 pentru €6.990, in vreme ce Marius Asanache a terminat pe 18 pentru €6.040.
In highroller-ul Euro Poker Million cu 225 de jucatori inscrisi, buy-in de €1100 si fond de premiere final de €213.750, jucatorul roman „A.C” a terminat pe pozitia a 4-a pentru €18.383. Intre cele 23 de locuri premiate, doar un alt jucator roman s-a mai regasit pe lista, Ionut Nicolae terminand pe locul 23 pentru €2.480.
In fine, tot in King’s Resort a rulat Main Event-ul German Poker Days, turneu cu buy-in de €175, 5 zile de start si fond final de premiere de €339.150. Si aici Romania a avut un reprezentant la masa finala, este vorba despre „Oxymiron”, jucator care a reusit sa bifeze la final un loc 5 si un premiu de €11.878. Despre performantele jucatorului roman ati mai auzit probabil si in alte articole precedente, el reusind mai multe deep run-uri in aceasta toamna in evenimentele jucate in King’s Resort.
Felicitari tuturor!

Sursa foto: captura video King’s Resort

Ovidiu Dorin Barna si „Oxymiron” reusesc mese finale in Euro Poker Million si German Poker Days la Rozvadov, Cehia comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments