admin | 28.02.2018

Oklahoma tot mai aproape sa legalizeze pariurile sportive la cazinourile tribale. Sperante si pentru pokerul online?

img-811map-large-OK Oklahoma este tot mai aproape sa legalizeze pariurile sportive la cazinourile tribale, potrivit unui raport prezentat recent de site-ul tulsaworld.com, un comitet al Camerei Reprezentantilor a aprobat un proiect de lege (3375 Indian gaming bill) cu 17 voturi pentru si 8 impotriva, decizia finala urmand sa se ia in lunile viitoare dupa o analiza atenta a Guvernului condus de Mary Fallin. Raportul mai precizeaza faptul ca pe langa pariurile sportive, se vor legaliza craps si jocurile de ruleta, insa din cate se pare jucatorii vor concura unul contra altuia pentru un pot la fel ca la poker si nu impotriva casei asa cum se intampla in majoritatea cazurilor. De-asemenea, se precizeaza faptul ca statul ar avea de castigat un procent de aproximativ 10% din totalul incasarilor de la clienti. Aproximativ 20 din cele 50 de state americane au legalizat deja pariurile sportive, iar industria gamblingului pare sa castige tot mai mult teren pe zi ce trece.
Ce se va intampla cu pokerul online in Oklahoma? E o intrebare la care guvernantii din al doilea cel mai populat stat al Americii vor raspunde probabil in urmatorii ani, iar sperantele sunt ca raspunsul sa fie unul pozitiv, benefic jucatorilor de poker.

Oklahoma tot mai aproape sa legalizeze pariurile sportive la cazinourile tribale. Sperante si pentru pokerul online? comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of