admin | 07.03.2012

O trecere in revista asupra noului produs de la PokerStars : Zoom Poker

Toate produsele noi care urmeaza sa fie lansate sunt testate pe clientul de test de la PokerStars. Numele de Blitz a fost schimbat pentru numele de Zoom.

In momentul de fata, clientul de test de la PokerStars are numai play money pentru Zoom Poker, dar se aude ca in cateva saptamani vor fi lansate si variantele de jocuri pe bani.

PokerStars descrie Zoom Poker ca “o varianta de a juca poker intr-un ritm mai rapid”. Intotdeauna te afli in centrul actiunii si poti juca mai multe maini pe ora decat la o masa normala. Jocul este asemenetor cu Rush Poker, doar ca are cateva mici modificari in ceea ce priveste animatia si alte lucruri subtile.

Zoom Poker este la fel ca orice alt joc cash, regulile sunt aceleasi, totul este la fel cu exceptia unui singur amanunt  – un amanunt care schimba jocul complet. Odata ce ai dat fold la o mana, esti scos de la masa unde jucai initial si esti asezat la o noua masa cu noi jucatori, la care primesti o alta mana.

Totodata nu trebuie sa astepti sa iti vina randul. Daca primesti de exemplu 8-2 din late position, poti sa apesi butonul de “Fast Fold” pentru a fi mutat instant la o masa noua. Adversarii nu vor sti ca ai dat fold decat atunci cand actiunea ajunge la tine, timp in care tu poti sa fi jucat alte 3-4 maini la alte mese.

Zoom poker va permite jucatorilor sa joace sute de maini pe ora, pot avea o crestere mare in ceea ce priveste profitul lor si pot acumula mai repede puncte VIP.

O trecere in revista asupra noului produs de la PokerStars : Zoom Poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of