admin | 27.02.2013

Noutatile aduse de PokerStars

PokerStars a imbunatatit clientul de poker care este deja considerat cea mai buna platforma de poker online din lume. Ultimul update adauga o serie de optiuni menite imbunatatirii experientei de joc a utilizatorului, atat in timpul jocului cat si in lobby.

Vor exista, dupa update, doua modalitati de a vedea mesele de joc in lista, si anume “Grup” si “Combo”. Optiunea “Grup” grupeaza mesele similare dupa buy-in si dupa tipul jocului pentru a simplifica lista meselor disponibile. Daca accesezi o data butonul “gaseste-mi un loc”/”find me a seat” vei fi automat asezat la masa cea mai plina dintre cele disponibile, care are un loc liber.

Varianta “Combo” combina grupurile formate in lista traditionala asezata pe coloane. Aceasta modificare a modului in care mesele sunt afisate este un pas inainte catre varianta PokerStars 7, un software cu un design complet nou al lobby-ului, care care are incorporat un sistem de selectare “three-view”. Acest software este inca in testare si momentan se afla in varianta beta.

O alta optiune interesanta adusa de PokerStars sapatamana aceasta este previzualizarea meselor din lobby. Acest lucru permite utilizatorilor sa vada ce jucatori sunt asezati la oricare dintre mese, incluzand locul pe care il ocup, fisele din joc, scaunele libere la masa precum si notitele pe care utilizatorul le are pe jucatori.

Exista si modificari in ceea ce priveste jocul efectiv, precum un nou tip de turneu, de tip bounty-progresiv. In acest nou format, premiul pentru eliminarea jucatorilor creste pe masura ce turneul avanseaza in nivele.

Marea modificare, insa, aduce jucatorilor turnee Zoom, dupa modelul turneelor Rush care se joaca la FullTilt Poker.

Se pare ca marea schimbare va fi implementata joi, insa aceasta informatie nu a fost confirmata de PokerStars, deci ne asteptam ca in cursul saptamanii aceste modificari sa fie implementate.

Noutatile aduse de PokerStars comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of