admin | 30.07.2020

Un nou show de poker incepe in aceasta noapte pe PokerGo: High Stakes Duel in sistem double or nothing si winner takes all!

Platforma PokerGo detinuta de Poker Central va fi gazda unui nou show de poker care isi va derula primul episod in aceasta noapte – 04:00 am ora Romaniei, emisiunea fiind intitulata High Stakes Duel! Astfel, prima runda programeaza doua meciuri de heads-up intre Phil Hellmuth si Antonio Esfandiari, respectiv Nick Schulman si Ali Nejad, castigatorul fiecarui duel urmand sa avanseze in finala. De-asemenea, pierzatorul are optiunea de a-si provoca adversarul pentru un re-match in viitor, iar daca refuza, locul ii va fi luat de orice jucator dispus sa plateasca inscrierea in concurs. Din cate se pare, mizele se vor dubla la fiecare epsiod, astfel ca in final am putea vedea un prizepool cu o potentiala suma de $12.800.000. In prima instanta, episodul din aceasta noapte are o miza de $100.000 in sistem Winner takes all!
Mori Eskandani, producator executiv in cadrul Poker Central declara: “Aceasta serie este diferita de tot ceea ce am creat pana acum in poker. Daca esti un fan al jocului, cu siguranta nu vrei sa o ratezi. Mizele si rivalitatile vor fi la un cu totul alt nivel”
Primii doi jucatori care vor deschide acest show sunt Phil Hellmuth – de 15 ori castigator de bratara WSOP si $23.400.000 incasati in circuitul live, respectiv Antonio Esfandiari – de 3 ori castigator de bratara WSOP si $27.800.000 castigati in poker.
“De 10 ani il tot provoc pe Phil la un meci de heads-up in care castigatorul ii ia totul pierzatorului si iata ca asteptarea a luat sfarsit. Ideea de double or nothing in cazul castigatorului pentru inca cele putin 2 dati dupa primul meci, este absolut geniala”, a declarat Esfandiari.
“Antonio si cu mine avem o lunga istorie in poker impreuna. De cand a venit la mine acasa si a insistat sa jucam heads-up (a castigat atunci), la momentul in care am jucat jocuri de cash televizate (iar a castigat), pana la NBC Heads-up Championship in 2005 (am castigat eu). Abia astept sa ii dam drumul la aceasta batalie”, au fost cuvintele lui Phil Hellmuth.
Nu uitati in aceasta noapte de la ora 04:00, daca nu aveti somn si va place la nebunie pokerul, nu puteti rata prima runda din cadrul High Stakes Duel, cea intre Antonio Esfandiari si Phil Hellmuth!


Sursa foto: Poker Central

Un nou show de poker incepe in aceasta noapte pe PokerGo: High Stakes Duel in sistem double or nothing si winner takes all! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of