admin | 24.05.2012

Noi licente acordate de Schleswig-Holstein. Mai poate da Germania inapoi?

Bet365 si bwin.party impreuna cu alti doi operatori au primit licenta pentru a desfasura pariuri sportive, iar licentele pentru ca acest operatori sa poata desfasura jocuri de poker sunt in asteptare.

Statul German Schleswig-Holstein a anuntat miercuri ca patru noi operatori au primit licente pentru a furniza servicii online de pariuri sportive.

Bet365, bwin.party, bet-at-home si Tipico pot prelua pariurile din partea rezidentilor din statul Schleswig-Holstein. Toti acest operatori se alatura celor de la Betfair, JAXX-owned Mybet si Oddset, care au primit licente tot luna aceasta.

Inca 24 de operatori asteapta primirea unei licente pentru a desfasura pariuri online, conform unei declaratii din partea oficialilor din Administratie. De asemenea, sunt 17 aplicanti care vor sa obtina licenta pentru a furniza jocuri de poker si jocuri de cazino.

Intr-o declaratie, cei de la bwin.party, PartyBets.com si gamebookers.com au confirmat ca au aplicat pentru obtinerea unei licente pentru a putea furniza jocuri de poker online.
[ad#text_ads1]
Foarte multa lume se temea ca modelul propus de Schleswig-Holstein nu va dura si acest land se va alinia celorlalte care nu vor inca sa permita licentierea operatorilor online. Insa cu noile licente acordate celei mai mari companii de gambling online din Europa lucrurile par sa evolueze intr-o directie fara cale de intoarcere.

Va reamintim ca legislatia din acest land face nota discordanta fata de celelalte regiuni din Germania si a fost intens criticata de opozitie. Nu de aceeasi parere sunt si marii operatori online care considera acest model unul dintre cele mai bune de pe piata.

Noi licente acordate de Schleswig-Holstein. Mai poate da Germania inapoi? comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of