admin | 09.03.2012

Noi interese in achizitia softului celor de la FullTiltPoker

iGamingPost a aflat din niste surse sigure  despre o a doua companie care ar fi interesata sa obtina software-ul de la FullTiltPoker. Acest lucru se poate intampla doar daca Groupe Bernard Tapie (GBT) nu reuseste sa cumpere FullTiltPoker si sa duca astfel dealul la bun sfarsit.

Daca aceasta afacere ar fi incheiata, acest lucru ar insemna ca FullTiltPoker nu ar mai exista deloc, lasand in urma doar software-ul pentru compania care l-a cumparat. Pretul pe care aceasta companie este dispus sa il ofere pe soft este undeva intre 30-35 milioane de dolari, mult mai putin decat suma de 80.000.000$ despre care se zvoneste ca GBT ests dispus sa o dea pentru a cumpara FullTiltPoker.

Software-ul de la Full Tilt este considerat de comunitatea jucatorilor de poker online a fi mult superior fata de softurile existente pe piata, situandu-se pe aceeasi pozitie cu PokerStars in Black Friday. Cei de la FullTiltPoker faceam in jur de 1.000.000$/zi in momentul in care lumea inca putea sa joace acolo.

Bwin.Party si 888 sunt operatorii despre care se zvoneste ca ar vrea sa cumpere soft-ul de la Full Tilt.
[ad#text_ads2]
Ambii operatori au semnat contracte cu cazinouri din SUA, pentru a oferi jocuri de poker online odata ce capata o astfel de licenta. Bwin.Party a semnat cu MGM, in timp ce 888 a semnat cu Caesars Entertainment.

 

Noi interese in achizitia softului celor de la FullTiltPoker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of