admin | 15.03.2019

Ne mai despart 5 zile de startul festivalului NetBet Warm-Up (20-24 martie), in Poker Room din capitala

Nici nu s-a incheiat bine festivalul 888poker live Bucuresti desfasurat in Hotel Intercontinental din capitala, caci iubitorii pokerului live isi freaca deja palmele de fericire intrucat in mai putin de o saptamana un alt festival ii va bucura, de aceasta data organizat de operatorul online NetBet in colaborare cu Pokerfest. Asadar, intre 20 si 24 martie, clubul Poker Room din capitala va gazdui a doua editie a festivalului NetBet Warm-Up (€50.000 Gtd.), asta dupa ce episodul inaugural desfasurat la sfarsitul anului trecut a inregistrat participari record, clubul umplandu-se pana la refuz in zilele de joc ale Main Event-ului. La fel ca atunci, Warm-Up-ul va fi urmat de un festival mai mare intitulat NetBet Open cu 100.000 euro garantat, care de aceasta data se va desfasura intre 8 si 14 aprilie, gazda fiind aceeasi locatie frumoasa din Bucuresti.
Main Event-ul NetBet Warm-Up va avea un buy-in de €230 si 2 zile de start, punand la dispozitie si sateliti de calificare in valoare de €35 pentru jucatorii care doresc sa investeasca mai putini bani in turneu. Se joaca cu Shot-Clock la fel ca in marile competitii, cu stack de pornire de 50.000 de fise, blinduri care cresc progresiv de la 30 de minute in zilele de start, la 45 de minute in ziua a 2-a si 60 de minute la masa finala, acolo unde vor descreste dupa cum urmeaza: in ultimii 4 jucatori se reduc din nou la 45 de minute, iar in ultimii 3 jucatori la 30 de minute. Pe langa Main Event, va asteapta si alte turnee interesante in program precum NLH Turbo, Turbo DeepStack sau Super Progressive KO, acolo unde jucatorii alearga de cele mai multe ori entuziasmati dupa bounty-uri incercand sa isi elimine oponentii din competitie.
Nu uitati nici de satelitii de calificare care ruleaza pe platforma NetBet, singurul din Romania care pune la dispozitie jucatorilor nostalgica retea IPoker, locul unde multi dintre jucatorii de succes de astazi au debutat in spatiul de joc virtual. Pentru mai multe detalii, click aici . Mai jos, programul festivalului

Ne mai despart 5 zile de startul festivalului NetBet Warm-Up (20-24 martie), in Poker Room din capitala comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of