admin | 19.02.2018

Ne mai despart 10 zile de debutul festivalului 888poker LIVE Bucharest

888 Ne mai despart doar 10 zile de debutul festivalului 888poker LIVE Bucuresti, competitie ce urmeaza sa fie organizata de JW Marriott Grand Hotel din capitala in perioada 28 februarie – 5 martie. Este pentru a doua oara in istorie cand circuitul ajunge in Romania, in urma cu 2 ani Alexandru Farcasanu reusind sa castige Main Event-ul 888 Live Local SummerFest organizat la Costinesti si un premiu de $ 19,945.
Editia din acest an garanteaza € 288.000 in Main Event, o suma mare avand in vedere ca buy-in-ul a fost setat la traditionala suma de € 888. Turneul propune o structura foarte buna cu 30.000 de fise la start, opțiune de re-entry pentru 7 niveluri și level-uri de 45 si 60 de minute. Exceptand Main Event-ul, cei care ajung la Bucuresti in perioada amintita mai au la dispozitie High Roller-ul cu buy-in de €2200 si re-entry sau Opening Event-ul cu intrare de €230 si € 50.000 garantat, iar acestea sunt doar doua evenimente care apar in program. Nu uitati faptul ca platforma 888poker.ro oferă zilnic sateliți direcți sau subsateliți pentru Main Event, existand de-asemenea un freeroll special cu pachete garantate, dar și calificări accesibile care pornesc de la 1€ buy-in.
Cei care sunt in cautarea unor oferte de cazare, trebuie sa stie faptul ca luxosul hotel JW Marriott pune la dispozitie cazari la preturi avantajoase care pornesc de la 110€/noapte, cameră dublă, mic dejun inclus si acces la centrul de fitness WorldClass, asadar conditii excelente pentru jucatorii de poker care trebuie sa imbine intr-un mod eficient odihna si relaxarea cu jocul in perioada desfasurarii festivalului.
Holdem Romania va invita sa participati la acest festival si sa incercati satelitii de calificare pe 888 accesibili oricui, unde pe sume modice investite se pot obtine pachete de calificare.

Ne mai despart 10 zile de debutul festivalului 888poker LIVE Bucharest comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of