admin | 07.02.2020

Mugurel Oane castiga a 9-a finala Road to Las Vegas si va pleca in vara la WSOP. Astazi, un nou turneu de calificare pe 888

Mugurel Oane a reusit azi-noapte sa castige a 9-a finala Road to Las Vegas, astfel ca s-a alaturat echipei romanesti pe care o vom vedea in vara la WSOP. A fost un duel extraordinar purtat pana la deadline-ul show-ului, iar castigatorul a fost anuntat prin numararea stack-urilor celor 3 jucatori ramasi in cu fise in fata, care au sperat pana in ultimul moment ca vor prinde pachetul spre Vegas. Oane a reusit astfel sa castige pachetul WSOP Crazy Eights, in vreme ce Andrei Popescu a fost recompensat cu un tichet pentru Main Event-ul 888LIVE Bucuresti, iar Dorinel Marian Negoita cu un tichet pentru un side-event in cadrul aceluiasi festival care va rula in capitala luna viitoare.
Invitata speciala a acestui show a fost Silvia Popescu, o creatoare de moda care nu s-a ferit de joc, implicandu-se in numeroase poturi spre deliciul spectatorilor B1TV. Din pacate, Silvia a fost eliminata fix pe bubble de premii, insa a lasat o imagine foarte placuta, astfel ca ne dorim ca ea sa mai apara pe viitor in astfel de promotii si de ce nu, chiar si in cadrul unui festival de poker care va rula in tara noastra.
Diseara de la ora 22:00 aveti o noua sansa pe 888poker de a ajunge in finala transmisa pe B1TV, turneul cu $10 buy-in si $5000 premii garantate oferindu-va oportunitatea de a fi prezenti saptamana viitoare intr-un nou joc decisiv in care se pune la bataie pachetul WSOP Crazy Eights. Astfel, sase jucatori alaturi de un invitat special vor disputa in noaptea de joi spre vineri finala in transmisie directa pe B1TV, iar unul dintre ei se va alatura echipei romaneti pe care o vom vedea in vara la competitia americana.

Sursa foto: Pokerfest

Mugurel Oane castiga a 9-a finala Road to Las Vegas si va pleca in vara la WSOP. Astazi, un nou turneu de calificare pe 888 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of