admin | 11.12.2014

Mosul vine cu jocuri bogate de cash la PokerFest Cluj! Jucatorii din Israel vor fi la mese

israeli-flagAtrasi de calitatea evenimentelor precedente organizate de PokerFest, dar si de tentatia unei scurte vacante la final de an, o parte dintre jucatorii Israelieni care au animat mesele de cash la editiile precedente IPT in Bucuresti vor fi prezenti si la PokerFest Cluj.

Acestia asteptau de mult ocazia de a reveni in Romania, fiind placut impresionati de ce au gasit aici la evenimentele precedente, iar faptul ca exista zboruri directe din Cluj a contat foarte mult in decizia de a face aceasta deplasare.

Pentru cei care nu isi mai amintesc sau nu au fost prezenti la turneele Israel Poker Tour  organizate in acest an de echipa PokerFest, trebuie sa stiti ca mesele de cash au rulat non stop pe perioada turneelor la toate mizele si actiunea a fost cel putin spectaculoasa.

Daca este sa ne uitam la rezultatele turneelor precedente, nu ramane decat sa speram ca un jucator din Romania se va impune in Main Eventul de la Cluj, pentru ca nici una dintre editiile din acest an ale IPT nu au fost castigate de jucatori de la noi din tara.

PokerFest Cluj se va desfasura intre 16 si 21 Decembrie si este organizat in parteneriat cu Royal Poker Club. Festivalul include un Main Event cu buy in de 550 EUR , 3 supersateliti, 4 Side Eventuri si multe mese de cash care va vor oferi actiune si adrenalina.

Pentru programul complet, informatii despre cazare si detalii despre locatie, va invitam sa accesati pagina evenimentului.

Mosul vine cu jocuri bogate de cash la PokerFest Cluj! Jucatorii din Israel vor fi la mese comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of