admin | 02.05.2013

Mike Linster castiga WPT bestbet Open

Dupa patru zile de joc Main Eventul World Poker Tour bestbet a ajuns la final. Masa finala a durat sase ore, timp in care cei sase jucatori s-au intrecut pentru un loc la World Poker Tour Championship si premiul de 321,521$.

Prima eliminare de la masa finala a fost David Diaz, cu 9 BB, care s-a pus all-in cu QTo si a fost platit de Danny Schechter cu KK. Pe locul 5 a terminat Pete Tinnesz a fost eliminat cu A high, dupa ce a fortat nota incercand sa-l arunce pe Bell de pe doua perechi din flop.

Pe locul al patrulea s-a clasat Pete Chwala care s-a pus all in cu KJo si a fost platit cu AQ. Peste doar jumatate de ora Schechter a fost eliminat cu KK vs AA.

[ad#text_ads2]

Jocul heads-up a durat aproape trei ore, cei doi avand cam acelasi numar de fise la inceputul jocului. Una dintre mainile interesante a duelului l-a vazut pe Linster platind un valuebet consistent pe river impotriva unui set cu care Bell a facut slowplay. Ulterior, cei doi s-au intrecut in kickeri dupa ce amandoi au prins o pereche de popi din flop. Dupa 112 maini, cei doi s-au pus all-in preflop cu AQo vs 86s, iar boardul a fost J52 4 T fara culoare, Linster castigand cu A high.

Mike Linster castiga WPT bestbet Open comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of