admin | 22.01.2019

Mihai Bogdan Gheonu se impune in Main Event-ul NetBet Open Pokerfest pentru €19.386

Mihai Bogdan Gheonu a dat o dubla lovitura in cadrul festivalului NetBet Open Pokerfest desfasurat in Poker Room din capitala, reusind sa castige dupa turneul MonsterStack si Main Event-ul de €330 buy-in pentru un premiu de €19.386. Turneul organizat in colaborare de camera de poker online NetBet si de operatorul national de turnee Pokerfest a avut 532 de jucatori inscrisi si a premiat 54 de pozitii cu un min-cash de €725 pentru primul intrat in bani si un potential €30.036 pentru invingator. Doar ca masa finala a acestui Main Event a consemnat un deal in ultimii 5 jucatori, acolo unde s-a hotarat ca fiecare sa incaseze cate €15.000 si sa se lase in joc €4.386 pentru castigatorul turneului. Printre finalisti s-au numarat la aceasta editie NetBet Open jucatori precum Luca Almosnino, un regular al circuitului national pasionat de poker si nelipsit de la competitiile importante, Adrian Eugen Constantin sau Claudiu Zedler, iar intre cei intrati in bani si-au facut aparitia nume sonore precum Toni Judet sau Cristian Dan, ultimul fiind castigatorul HighRoller-ului.
Competitia a dat practic startul sezonului 2019 in circuitul national, de acum inainte aproape in fiecare luna urmand sa fie organizat cate un festival in tara noastra. Ne mai despart doar cateva saptamani de startul Unibet Ski Edition Sinaia, acolo unde cu siguranta vom vedea din nou la mese o mare parte din regularii de turnee romani si nu numai, anuntandu-se totodata o prezenta masiva si a jucatorilor straini.
Clasamentul complet cu cele 54 de locuri premiate ale Main Event-ului NetBet Open Pokerfest poate fi gasit pe aplicatia de mobil Let’s Poker.

Mihai Bogdan Gheonu se impune in Main Event-ul NetBet Open Pokerfest pentru €19.386 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of