admin | 24.08.2012

Mergi la PokerFest Mamaia si cu William Hill Poker – 3 Pachete Garantate

Festivalul de poker de la Mamaia este primul din seria PokerFest care beneficiaza de calificari pe nu mai putin de 3 siteuri de poker din 3 retele diferite.

Cea mai noua campanie de calificare se adreseaza la fel ca si prima, unui player pool international si are loc pe William Hill Poker, al doilea skin ca marime din reteaua iPoker.

William Hill garanteaza 3 locuri pentru PokerFest Mamaia, intr-un supersatelit ce va avea loc pe 5 septembrie la ora 22:00.  Intrarea la supersatelit este de 109 EUR.

Partea buna este ca poti sa castigi intrarea la supersatelit prin turneele zilnice in valoare de 11E cu rebuy si addon care se vor juca in fiecare zi la ora 22:00 intre 26 August si 4 Septembrie.

Turneele pot fi gasite in softul William Hill -> Turnee -> Sateliti. Puteti folosi filtrele si sa scrieti “PokerFest” in casuta de cautare pentru a le gasi mai usor.

Daca nu ai cont la William Hill atunci mai jos sunt cateva dintre motivele pentru care poti sa joci acolo:

  • 200% pana la 1250 GBP bonus de prim depozit ( se elibereaza cate 5$ la 350 puncte pe durata a 90 zile)
  • 4 turnee freeroll in valoare de 1000$ pentru jucatorii noi
  • 150.000$ promotii pentru jucatorii de SNG
  • race-uri saptamanale si lunare de peste 100.000$

Deschide acum un cont la William Hill Poker!

 

Cum te mai poti califica?

Prima campanie de calificare a inceput pe Concord Gaming, siteul de poker al unui lant de 11 casino-cardrooms din Austria, Cehia si Slovacia. Te poti califica pe Concord Gaming zilnic, incepand de la turnee freeroll. Mai multe detalii poti vedea in threadul destinat calificarilor de pe Concord Gaming. Pana acum s-au acordat 3 pachete in valoare de 1000EUR si mai sunt 2 pachete garantate disponibile.

A doua campanie de calificare a inceput pe PokerStars, cel mai mare site de poker din Romania si din lume. Satelitii au primit de aceasta data o structura excelenta si jucatorii din Romania au cea mai usoara structura de calificare de pana acum. Vezi mai multe detalii despre satelitii PokerFest de pe PokerStars.

 

Mergi la PokerFest Mamaia si cu William Hill Poker – 3 Pachete Garantate comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of