admin | 13.11.2012

Matt Matros castiga Bolul de Cristal

Matt Matros a castigat Bolul de Cristal, a 16a editie, deoarece a prezis rezultatul alegerilor prezidentiale din Statele Unite. Cu siguranta nu este vorba de invingator, intrucat sansele erau destul de mari ca Obama sau Romney sa triumfe, ci este vorba de numarul de voturi electorale pe care le va primi noul presedinte. Se pare ca Matros a prezis ca Obama va castiga cu 303 voturi ale circumscriptiilor si a fost cel mai aproape de rezultatul real, 332.

Matros a acceptat premiul in New York si a tinut un discuts impresionant despre oamenii care isi traiesc viata si isi castiga existenta din pariuri si din evaluarea corecta a sanselor de castig. Matros a terminat univeristatea la Yale, pe specializarea “stiinte”, si a inceput sa-si foloseasca imediat calitatile dobandite prin studii pentru a avea un avantaj la mesele de poker. Acesta a castigat in cariera 3 bratari WSOP si a acumulat castiguri din turnee live de 2,341,860$.

In cadrul concursului pentru Bolul de Cristal, au existat atat experti politici care au abordat problema pusa in discutie, cat si persoane care isi castiga existenta, la fel ca Matt Matros, din pariuri. In cele din urma, pana si in lupta pentru presedentia Statelor Unite, expertii in politica au fost surclasati de cei care stiu sa-si puna banii pe cea mai avantajoasa varianta.

Avand in vedere castigurile lui Matros lumea pokerului s-a intrebat cand mai are acesta timp sa faca previziuni legate de luptele politice, mai ales cand Matros lucreaza momentan la un roman, la un film, si participa anual la mai mult de 50 de turnee live.

Matt Matros castiga Bolul de Cristal comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of