admin | 14.02.2013

Matt Giannetti castiga WPT Lucky Hearts

Matt Giannetti a castigat al doilea titlu WPT din cariera, de aceasta data fiind premiat cu 298,000$. Dupa aceasta reusita, totalul sumelor castigate in turnee live a ajuns la 4,265,072$! Giannetti face acum parte dintr-un grup select al jucatorilor care au castigat doua titluri WPT in cariera, in care se afla nume grele precum Erick Lindgren, Antonio Esfandiari, Gus Hansen sau Mike Mizrachi.

In turneul din Florida au participat 369 jucatori, intrarea fiind 3,500$, iar masa finala s-a jucat six-handed. Giannetti a intrat la masa finala chip leader, avand de aceasta data avantajul fiselor. Jucatorul cel mai urmarit de la masa a fost Matt Salsberg, care a ajuns la a doua masa finala consecutiva in serie WPT, dupa ce recent a terminat pe locul 6 la Borgata WInter Poker Open. Aceasta a fost eliminat al saselea, dupa ce Darryll Fish s-a pus all-in cu bluff 75s. Salsberg a intors JJ, insa boardul a venit 664 K 3, si Fish a facut o chinta dupa un suckout demn de numele jucatorului.

Urmatorul eliminat a fost Hayden Fortini, pe locul 5, care a primit 64,160$ pentru performanta sa. Fortini a pariat pe flop 954 rainbow impotriva lui Danny Shiff, care a facut raise si apoi jucatorii s-au pus all-in. Shiff a intors Q9o, iar Fortini 45, fiind in fata cu doua perechi. Turn si river a venit T si T, boardul dublandu-se si Shiff iesind invingator cu doua perechi mai mari.

Acesta avea sa termine turneul pe locul 4, dupa ce a s-a pus all-in cu check-raise cu TJs pe board 988 fara draw de culoare si a fost platit de Lily Kiletto cu 33. Desi a avut o multime de outuri, Shiff nu a avut sansa de partea sa din nou si a fost eliminat, primind 86,946$.

[ad#text_ads2]
Pe locul 3 a terminat Darryll Fish, care s-a pus all-in 3 bet cu QTo, insa momentul a fost inoportun, Giannetti avand QJ. Boardul a fost KJJ , turn Q pentru full house iar riverul a fost un 3. Fish a castigat 125,921$.

WPT este la a 11a editie fara o femeie castigatoare, Lily Kiletto fiind aproape de aceasta performanta. Jocul heads-up a durat doar 6 maini, cand Kiletto s-a pus all-in cu 78s si Giannetti a platit cu 88. Boardul a fost sigur, 3229J, singura sansa a lui Kiletto find culoare care nu a venit pe river. Aceasta a primit 191,880$.

Matt Giannetti castiga WPT Lucky Hearts comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of