admin | 01.07.2014

Masa finala One Drop: Daniel Negreanu este in ultimii 9 jucatori care se lupta pentru $37,333,338

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
Una dintre cele mai "dureroase" maini s-a jucat intre Daniel Negreanu si Sam Trickett care a fost eliminat pe 15.
Una dintre cele mai „dureroase” maini s-a jucat intre Daniel Negreanu si Sam Trickett care a fost eliminat pe 15.

Dupa 2 zile de joc, evenimentul One Drop a ajuns la masa finala. In acest moment mai sunt 9 jucatori ramasi in joc, dintre care 8 vor incasa premii totale in valoare de 37,333,338$. Locul 1 va lua peste 15 mil $ si poate schimba din nou topul jucatorilor cu cele mai mari castiguri obtinute din turneele de poker live all time.

Distributia stackurilor de la masa finala este disproportionata. Astfel primii 4 jucatori au peste 87 milioane dintre fisele puse in joc si urmatorii 5 jucatori au  putin peste 35 milioane de fise.

Rick Salomon, proaspat recasatorit cu Pamela Anderson este chipleaderul mesei finale. El este si un regular al jocurilor de cash high stakes din California. Stackul sau este de 23 mil fise.

Tobias Reinkemeier este urmatorul clasat cu 22 mil fise. Dupa el, il gasim tot cu 22 mil fise pe Daniel Colman, castigatorul Super High Roller 100.000EUR din cadrul finalei EPT de la Monte Carlo din 2014.  Daniel Negreanu, castigator a 6 bratari WSOP si fost Player Of The Year, ocupa locul 4 si are 20 mil fise.

Jocul se va relua de la blinduri 250.000/500.000 asa ca urmatorii clasati vor fi fortati sa iasa la joc inca de la inceput. Urmatorii 5 jucatori de la masa finala sunt: Cary Katz ( 9 mil fise ), Scott Seiver ( 8 mil fise ), Tom Hall ( 7 mil fise ), Christoph Vogelsang ( 7 mil fise ) si Paul Newey cu numai 4 mil fise.

Mai jos aveti cateva dintre mainile cele mai interesante ale zilei de ieri:

Sam Trickett a fost eliminat de Daniel Negreanu pe locul 15. Daniel a deschis la 360.000, iar Trickett a facut 3bet pana la 800.000 din small blind. Negreanu a dat call si flopul a venit 9 6 5. Ambii jucatori au dat check si pe turn a aparut un  T. Trickett nu a mai asteptat si a pariat 1.2 mil fise, primind call de la Negreanu. Riverul a venit 9 si Trickett s-a pus all in cu aproximativ 24bb. Dupa un timp destul de lung de gandire, Negreanu a dat call. Trickett a intors A A insa Daniel tocmai facuse trips pe river cu  J 9.

Reactia lui Trickett pe twitter a fost de inteles:

 

Phil Ivey a fost eliminat de Cary Katz. Cei doi s-au pus all in preflop. Katz a aratat A Q , iar Ivey a plecat in spate cu A 8. Ambii jucatori au prins un flop favorabili, mai ales Ivey care avea sansa sa faca o culoare: Q Q 5. Din pacate insa pentru Ivey, pe turn a venit un 5 care i-a anulat toate sansele.

Antonio Esfandiari, castigatorul One Drop din 2012 a fost la un pas sa prinda masa finala, insa a fost eliminat pe locul 10 de catre Reinkemeier. Cei doi jucatori au mers all in preflop. Esfandiari cu A5 si Reinkemeier cu AJ. Boardul a venit Q96J5 si Esfandiari are toate sansele sa piarda locul 1 in clasamentul all time.

In cateva ore, se va relua jocul si tarziu in noapte ( ora Romaniei ) vom afla cine este noul detinator al unei bratari WSOP de platina. Pe pagina oficiala WSOP, puteti urmari live text desfasurarea actiunii.

Masa finala One Drop: Daniel Negreanu este in ultimii 9 jucatori care se lupta pentru $37,333,338 comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments