admin | 31.05.2021

Marian Dicu castiga Main Event-ul NetBet Open si €20.000 fara sa investeasca niciun ban!

3 1 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Jucatorul bucurestean in varsta de 41 de ani, Marian Dicu a reusit sa se impuna in Main Event-ul NetBet Open organizat de Pokerfest in colaborare cu NetBet Poker si desfasurat in incinta Poker Room din capitala, castigand un premiu de €20.000 dupa un deal in ultimii 5. Interesant este ca jucatorul din Bucuresti nu a investit niciun ban in acest eveniment: el a castigat un voucher de 200 RON pornind dintr-un free buy-in in Poker Room, pe care l-a folosit la un super-satelit, calificandu-se astfel in Main Event-ul de €330 unde avea sa stranga in ultima zi de turneu toate jetoanele puse in joc. Locul secund i-a revenit lui Mihail Cuza pentru €16.000, jucator care de-asemenea s-a calificat in acest turneu pornind dintr-un satelit.
Toata saptamana a fost marcata de entuziasm si nerabdare, jucatori veniti din toate colturile tarii si de peste hotare frecandu-si mainile de bucurie ca pot participa din nou dupa atata amar de vreme la un eveniment de gala cu premii substantiale. Intr-o atmosfera de sarbatoare, turneul a reusit sa stranga 493 inscrieri, marindu-si garantatul de €100.000 pana la valoarea de €140.000.
Pokerfest anunta ca un nou eveniment NetBet Open va fi organizat in perioada 28 iunie – 4 iulie, in exact aceleasi imprejurari: calificari pe NetBet si €100.000 fond de premiere garantat. De-asemenea, site-ul Pokerfest noteaza faptul ca se pregateste echipamentul pentru un festival de poker pe litoral, la Mamaia. Oare ce surprize ne mai asteapta tinand cont de faptul ca in aceasta toamna Pokerfest serbeaza 10 ani de la organizarea primului turneu? Ramaneti conectati pentru a afla mai multe detalii despre viitoarele festivaluri marca Pokerfest.

Sursa foto: Pokerfest

Marian Dicu castiga Main Event-ul NetBet Open si €20.000 fara sa investeasca niciun ban! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments