admin | 22.12.2014

Maine la 21:00 se da al doilea iPhone 6 din aceasta luna + 400$ adaugati!

iphone6picSaptamana trecuta, Sickozzz  ( Cociobea Darius Florian ) a castigat un iPhone 6 pe William Hill Poker in primul turneu al lunii Decembrie, iar maine se va juca al doilea turneu care va avea ca premiu un iPhone 6 si 400$ adaugati.

Intr-o postare pe forum, castigatorul de saptamana trecuta a spus: “Se pare ca a 4-a incercare a fost cu noroc. Dupa 3 participari (fara rezultate notabile) la acest turneu, am reusit sa-l castig. […] Turneul in sine a fost destul de straightforward tinand cont ca blindurile cresteau la 6 min. (din cate imi amintesc) si nu ai posibilitatea de add-on.Am inceput cu 3000 de fise si am mai facut un double rebuy early game, bani pe care i-am investit bine zic eu. La mese a fost destul de liniste pana pe final unde s-au incins putin spiretele (asa ca intre romani ).[…] Bafta la mese si ne vedem maine seara la urmatorul iPhone6 Challenge!”

Pana acum, 5 jucatori au castigat cate un iPhone 6 in turneele exclusive Holdem.ro si William Hill! ( lista completa pe pagina promotiei )

Maine seara, incepand cu ora 21:00 se va desfasura un nou turneu exclusiv in care primul loc va castiga un iPhone 6, iar urmatorii 7 jucatori vor avea un fond de premii de 400$ adaugati. 

Jucatorii noi participa gratuit!

  1. Deschide un cont la William Hill Poker folosind acest link
  2. Foloseste codul 123FLOP la inregistrare
  3. Depune minim 20 EUR
  4. Primesti instant in contul tau de jucator: 20 EUR cash, 10 EUR pentru SNG , 10 EUR pentru jocuri de cazino si 200% bonus. Poti folosi cei 20 EUR cash ca sa intri in toate 3 turneele exclusive din aceasta luna, fara sa te atingi de depozitul tau initial

Pentru toate detaliile referitoare la aceasta promotie, acceseaza pagina dedicata sau sectiunea William Hill Poker de pe forum.

Turneele pot fi gasite in lobby->turnee aplicand filtrul “holdemro” in partea de sus, ca in imaginea de mai jos:

whdec

Maine la 21:00 se da al doilea iPhone 6 din aceasta luna + 400$ adaugati! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of