admin | 15.12.2014

Maine castigi primul dintre cele 3 iPhone 6 din Decembrie! Jucatorii noi participa GRATUIT

scDupa cum v-am anuntat de la inceputul lunii, in Decembrie vom oferi 3 iPhone 6 si 1800$ adaugati in 3 turnee exclusive care vor avea loc pe William Hill Poker si la care jucatorii noi pot participa gratuit.

Pana acum, 4 jucatori au castigat telefoane iPhone 6 in turneele de pe William Hill Poker. Acestia sunt:  Lita Oana ( username: lrypkr ) rezultate complete, Delcea Sergiu, GhostHUB de pe forum ( username: Koser87 ). rezultate complete, Cosmin Joldis, moiadcosmin de pe forum ( username: justforoneone ). rezultate complete si Cibea Adrian Ciprian ( username: indianu1991 ). rezultate complete.

In Decembrie, lista va creste cu inca 3 jucatori, iar Ianuarie se anunta a fi o luna si mai buna. In plus, pe William Hill Poker mai avem si un super chase lunar cu premii in valoare de 3000 EUR. Daca acumulezi puncte primesti 25% rakeback prin intermediul acestui race.

Turneele exclusive din aceasta luna vor avea loc in fiecare marti incepand cu ora 21:00 si vor avea late registration 30 minute. Ca de obicei, jucatorii noi participa gratuit. La turneul de maine seara s-au inscris doar 10 jucatori si sunt 8 locuri platite ( vezi poza de la final ) ceea ce inseamna ca aveti sanse serioase sa intrati in premii.

Cum participi gratuit?

  1. Deschide un cont la William Hill Poker folosind acest link
  2. Foloseste codul 123FLOP la inregistrare
  3. Depune minim 20 EUR
  4. Primesti instant in contul tau de jucator: 20 EUR cash, 10 EUR pentru SNG , 10 EUR pentru jocuri de cazino si 200% bonus. Poti folosi cei 20 EUR cash ca sa intri in toate 3 turneele exclusive din aceasta luna, fara sa te atingi de depozitul tau initial

Pentru toate detaliile referitoare la aceasta promotie, acceseaza pagina dedicata sau sectiunea William Hill Poker de pe forum.

Turneele pot fi gasite in lobby->turnee aplicand filtrul “holdemro” in partea de sus, ca in imaginea de mai jos:

dec-wh-i6

 

Maine castigi primul dintre cele 3 iPhone 6 din Decembrie! Jucatorii noi participa GRATUIT comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of