admin | 17.03.2020

Lui Doyle Brunson nu ii e frica de coronavirus: “am batut cancerul de 3 ori, am trecut prin 3 accidente de masina si am fost injunghiat”

Doyle Brunson a scris recent pe Twitter ca epidemia de coronavirus nu poate sa-l atinga si ca pe parcursul vietii a avut de trecut mai multe obstacole dificile pe care a reusit sa le depaseasca cu bine. Multiplul castigator de bratara si campion in Main Event-ul WSOP recunoaste ca a intrat in carantina de bunavoie pentru a nu lua virusul si a-l transmite mai departe sotiei sale”Louise. El a adaugat faptul ca a fost jefuit sub amenintarea armei de 5 ori, a fost injunghiat, a batut cancerul de 3 ori si a trecut prin 3 accidente de masina. Nu ar vrea sa isi infecteze sotia pentru ca ii este foarte draga.
Nu este prima reactie din lumea pokerului care apare cu privire la epidemia de coronavirus. Daniel Negreanu a declarat recent ca in aceasta perioada dificila guvernul american ar trebui sa leaglizeze pokerul online si ca nu se teme de faptul ca ar putea sa moara de coronavirus. El a mai adaugat faptul ca acest virus se raspandeste mai repede decat SUA este pregatita sa gestioneze situatia si ca in aceasta perioada vor fi foarte multe evenimente live amanate sau anulate. Intr-un alt post pe Twitter, Negreanu spune ca a te pregati nu inseamna a te panica si ca nu vom regreta daca impreuna vom incerca sa fim mult mai atenti la a ne proteja pe cat putem de aceasta epidemie.

Sursa foto: Pokernews

Lui Doyle Brunson nu ii e frica de coronavirus: “am batut cancerul de 3 ori, am trecut prin 3 accidente de masina si am fost injunghiat” comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of