admin | 17.08.2014

Lucian Tofan este cel mai bine clasat Roman dupa ziua 1A la Estrellas Poker Tour

Lucian Tofan este cel mai bine clasat jucator din Romania dupa ziua 1A - Estrellas Poker Tour
Lucian Tofan este cel mai bine clasat jucator din Romania dupa ziua 1A – Estrellas Poker Tour

Ieri a inceput ceea ce va fi probabil cel mai mare festival de poker din Europa in 2014. Barcelona este orasul ales pentru a gazdui mii de jucatori de poker din intreaga lume intre 16 si 27 august, in cele doua Main Eventuri care este foarte probabil sa scrie istorie.

Este un eveniment cu o importanta deosebita, avand in vedere ca este al 100’lea European Poker Tour desfasurat pana acum.

Avem si un numar foarte mare de jucatori din Romania care s-au deplasat la Barcelona pentru a juca fie in Estrellas Poker Tour, turneu cu un buy in de 1100 EUR care anul trecut a strans 1798 de jucatori, fie pentru a juca in EPT Main Event pentru un buy in de 5300 EUR.

Le uram tuturor sa aiba un parcurs cat mai bun in turnee, in timp ce noi ii vom urmari indeaproape, mai ales ca pentru aceasta editie s-a pregatit un calendar impresionant al transmisiunilor live, care vor putea fi urmarite pe pagina Livestream Holdem, unde gasiti si programul transmisiunilor.

Ieri s-a jucat ziua 1A a turneului Estrellas Poker Tour si a fost din nou aglomeratie foarte mare la inregistrari. In total, in ziua 1A au platit intrarea 438 de jucatori din care au trecut mai departe 125.

Printre ei, regasim si 4 jucatori Romani, jucatori cunoscuti pentru performantele lor de pana acum.  Cel mai bine clasat, cu un stack de 106.400 fise este Lucian Tofan, un jucator cunoscut pentru castigurile impresionante in turneele online. El se afla pe locul 21 ca numar de fise si cel mai mare premiu live a fost obtinut in 2012 tot in cadrul circuitului Estrellas Poker Tour. Sa speram ca va depasi recordul in acest an.

La mijlocul clasamentului il regasim pe Alexandru Farcasanu, un jucator care participa frecvent la turneele organizate de echipa PokerFest in Romania. El se afla pe pozitia 82 cu un stack de 47.700 fise.

Gheorghe Butuc din Rep. Moldova, castigator al RPT Kiev in 2010 se afla pe locul 114 si este urmat de Adrian Veghinas, un jucator foarte cunoscut si participant in cele mai mari turnee din Europa dar si in majoritatea Main Eventurilor PokerFest. Castigurile sale din turnee live depasesc 150.000$ si se afla pe locul 30 in clasamentul all time Romania.

In aceste momente se desfasoara ziua 1B, in care chiar de la inceputul zilei era deja atinsa capacitatea maxima de 810 jucatori inregistrati.

In cursul zilei de maine, vom reveni cu clasamentul zilei 1B si cu lista jucatorilor din Romania care au avansat in ziua 2.

Poti discuta despre festivalul de la Barcelona pe forum in threadul Estrellas / EPT Barcelona 16-27 August.

 

 

Lucian Tofan este cel mai bine clasat Roman dupa ziua 1A la Estrellas Poker Tour comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of