admin | 08.05.2012

Lock Poker achizitioneaza reteaua Cake Poker

 

Cu foarte putin timp in urma am publicat un articol in care se vorbea despre valul de consolidari si fuziuni care au loc cu un ritm accelerat in industria gamingului online. Companiile mari, le cumpara pe cele mai mici si incearca rapid sa formeze branduri din ce in ce mai puternice iar noi investitori apar pe piata si investesc puternic in online. In cursul zilelor trecute, PokerFuse a prezentat o noua schimbare majora in peisaj.

Lock Poker este in procesul de achizitionare a bunurilor de la Cake Poker, si se pregateste pentru lansarea propriului site de gaming.

Reteaua va avea numele schimbat in Revolution Gaming. Este de asteptat ca aceasta schimbare sa aiba loc pe data de 1 iunie. Jucatorii actuali de la Lock Poker vor fi transferati pe noua platforma pe data de 31 mai.

Lock Poker este un skin al lui Merge Gaming, dar in trecut a fost un skin sub Cake Poker pana in 2010.

Directorul de la Lock Poker, Jennifer Larson spune ca Merge a fost o incercare pentru companie si ca au reusit sa se dezvolte mai mult decat ei, ajungand in punctul in care trebuie sa se extinda.

Conform unui comunicat de presa de la Cake Poker confirmand aceasta afacere, acest lucru premite celor de la Cake poker sa isi concentreze eforturile spre afacerile din Europa, America de Sud si Asia, afaceri despre care vor da mai multe informatii in curand.

Desi nu s-a specificat nimic despre acest lucru, majoritatea skinurilor atat de pe Cake Poker cat si Merge Gaming – incluzand Lock Poker – accepta jucatori din majoritatea statelor din SUA, asa ca, se presupune ca si Revolution Gaming va face acest lucru.

Impreuna cu Bodog, Merge si Cake constituie una dintre cele mai mari retele de gaming care mai raspund cerintelor jucatorilor din SUA.

Schimbarea de trafic de la o retea la alta va interesa pe observatorii din aceasta industrie. Lock Poker este cu siguranta unul dintre cele mai proeminente skinuri din Merge Gaming, unde joaca jucatori profesionisti, are comunitati de jucatori, contine promotii exclusive si are propriul cashier.

 

Lock Poker achizitioneaza reteaua Cake Poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of