admin | 14.04.2012

Liviu Ignat – “sick genius”

liviu ignat the big game 0human0
Liviu Ignat la The Big Game

“sick genius” este una dintre expresiile folosite de cei doi comentatori aproape de finalul jocului “The Big Game” pentru a-l descrie pe Liviu Ignat. De fapt cele doua gazde s-au intrecut in cuvinte de admiratie la adresa jucatorului roman si nu s-au ferit sa spuna de cateva ori ca este un nou nume in pokerul mondial. Desigur, multi dintre noi stiam deja asta, dar acum a aflat toata lumea.

Anul acesta au fost prezenti la masa Dan “Jungleman” Cates, Sam Trickett, JP Kelly, Alec Torelli, Tony G, Mike Sexton, Jonathan Duhamel, Sorel Mizzi, Elky si alti cativa jucatori interesanti. Unul dintre ei este Liviu Ignat care a starnit probabil cea mai mare admiratie atat pentru gazdele showului transmis online cat si pentru spectatorii care au urmarit cu sufletul la gura actiunea. Drept marturie stau inregistrarile de la The Big Game si replicile pline de admiratie de pe threadul dedicat evenimentului pe forumul TwoPlusTwo – cea mai mare comunitate online a jucatorilor de poker din intreaga lume.

Lucrurile nu au stat insa asa de la inceput, Liviu construindu-si imaginea pe parcursul jocului. La inceput comentatorii l-au facut “calling station” si Jesse May a spus chiar “Ignat will come out of this game having learnt a lot from the pros.” Spre bucuria noastra s-a intamplat altceva: comentatorii  au devenit fascinati de jocul romanului si intreaga lume a aflat acum despre cel mai bun jucator roman de poker. Dupa cum a remarcat si Obs pe forum , spre final showul a devenit incet incet doar despre el. Sorel Mizzi a fost pentru cateva momente in cabina comentatorilor si s-a declarat impresionat de jocul lui Liviu Ignat. Apoi s-a asezat la masa si a pierdut un pot de peste 70.000 EUR in fata lui.

Daca ai ratat jocul sau vrei sa revezi unele momente, gasesti inregistrarile in threadul de pe forum: The Big Game – Liviu Ignat – inregistrari + torrente.Le multumim pe aceasta cale lui vazdooh si osok pentru munca depusa. Dupa editarea imaginilor, in aproximativ 2 luni , veti putea urmari episoadele si pe PartyPoker.tv la o calitate mult mai buna.

Poti sa discuti pe marginea The Big Game pe forum in threadul dedicat: Liviu Ignat la ora 19:00 – live stream din Viena

The Big Game este un show de poker organizat de PartyPoker, ajuns la sezonul 6 si in care se joaca poker neintrerupt timp de 48h. La masa s-au aflat de-a lungul timpului unii din cei mai mari jucatori de poker din lume. Pe parcursul jocului, unii jucatori sunt eliminati fie de votul spectatorilor fie prin votul celorlalti jucatori de la masa sau pot parasi jocul in cazul in care doresc acest lucru. PokerNews a transmis online actiunea cu un delay de 30 minute si cu cartile la vedere.

Liviu Ignat – “sick genius” comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of